Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +260
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +724
@SiekYersky: ...a ile szacunków?
@redheart - mam cie na czarnej, jesteś noł nejmem
@maciejbo1 - masz na imię Maciej, gustujesz w beznadziejnych awatarach
@spatsi - układasz kostkę rubika z zawiązanymi stopami, boisz się rachunków za wodę
@acysiel - jesteś Michał, mieszkasz w najbiedniejszej dzielnicy Londynu w sąsiedztwie turasów
@kamdz - marzysz o pracy w wykopowym teamie, jesteś węższy niż myślała połowa wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@xolur - masz konto na Wykopie od 3 lat 3 mies, sylwester spędziłeś samotnie
@Mazowia - nie jesteś zbyt kreatywny, zdecydowanie za dużo grasz w gry PC
@jabadabadupka - jesteś optymistką i
W życiu nie przesłuchałem choćby jednego kawałka Tylera w całości xD Awatar stąd, że zobaczyłem kiedyś na mirku u kogoś w #3x3 okładkę "Wolf"...
@Nunino - nie jesteś zbyt kreatywny, za bardzo ekscytujesz się piłką nożną
@gresiu12 - masz o sobie zbyt wysokie mniemanie (przynajmniej na wykopie) i #!$%@? w gierki flash aż do bólu palców
@Oszaty - ;3 zaczyna Ci się układać w nowym otoczeniu i coraz częściej zaczynasz rozmyślać o pewnej osobie, jesteś