uzywaliscie tych chinskich Ground loop Noise Filter Isolator + 3.5mm Aux Car Stereo Audio Sound System ? ale mam poj sytuacje, podlaczylem dodatkowo do usb karty suba aktywnego przez rozdzielacz 3.5 (wczesniej sam wzmacniacz 2x50+100w sub, teraz dodatkowo sub aktywny 100W), tylko co podlaczam chincze do tego suba to od razu slysze zaklocenia z myszy logitecha nawet jesli nie jest wlaczony (normalna mysz logitecha g305)
tak to wszystko dobrze gra ale w ciszy od razu sie jakies takie nieregularne dudnienie odzywa, jakby z wifi albo innego nadajnika, czesciej takie terkotanie jak przy przesuwaniu myszy #audio #audioboners
Miałem podobny problem. Też gryzonia w kablach słyszałem. Wymieniłem interkonekt i kupiłem porządny kabel usb z lepszym ekranowaniem, ale niewiele to pomogło. Udało mi się dopiero pozbyć trzasków, gdy kabel usb zamiast do komputera podpiąłem do portu usb w monitorze (który z kolei był podpięty do komputera).
tak to wszystko dobrze gra ale w ciszy od razu sie jakies takie nieregularne dudnienie odzywa, jakby z wifi albo innego nadajnika, czesciej takie terkotanie jak przy przesuwaniu myszy #audio #audioboners
nie rozumiem skad nagle ten halas z nadajnika myszki, niby moglbym probowac kupic kabel bardziej ekranowany
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu