Aktywne Wpisy
Pust3lnick +2
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Tak wygląda depresja
@Yurix: No, jak dzienniczek ucznia xD
Komentarz usunięty przez autora
Medycyna pracy to w tym kraju jedyna forma profilaktyki. Poza tym pozostaje tylko narzekanie, ze rodzinny znowu nie dał skierowani na głupia morfologię bo nic sie nie dzieje…
bardzo różnie z tym bywa. U nas w firmie poważnie do tego podchodzą, a już współpracowaliśmy z kilkoma przychodniami.
Te badania są #!$%@?ące, ale jak sobie myślę, że może dzięki temu kilku Januszy pożyje trochę dłużej bo to ich jedyny kontakt z lekarzem, to może i gra warta świeczki. Jakieś cukrzyce, łakamakafą, czy inne rzeczy może po prostu wykryć.
@jaskins:
@BrakPomysluNaNick:
Czemu zbędne? Jak pracujesz przy komputerze to masz za darmo badanie wzroku - wiesz kiedy będzie pora na oksy. To samo z osłuchaniem płuc, itd. Jak zajdą niepokojące zmiany w organizmie to się o tym dowiesz. Całkiem dobra profilaktyka.
@roadjoker: jak przestoisz o wlasnych silach to badania podbite ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kryptonim_putas: oraz stracić pracę i zdechnąć z głodu zamiast a cukrzycę. Takie badania to powinno się robić na własną rękę, pracodawca nie musi o nich wiedzieć.