Czemu jest tak mało czarnych robotów sprzątających mam wrażenie że białych jest dużo więcej, a nawet jak występują w dwóch kolorach to czarnych jest dużo mniej.
@dawid121213: Bo taniej. Robienie kilku różnych obudów jest droższe a większość ludzi ma to w dupie bo widzi robota raz, dwa razy w tygodniu jak dostanie powiadomienie że trzeba wyciągnąć spod szafy, łóżka albo gdzie tam ma ładowarkę i opróżnić zbiornik. A nawet jak ktoś nie ma tego gdzieś to i tak nie dopłaci 50zł do innego. Albo tysiaka, Roomby są czarne.
@bialy100k: @dran2: właśnie zastanawiam się który kolor brać, chce czarny ale ciekawi mnie czy na czarnym nie będzie widać bardziej rys na obudowie od obijania się, no bo jednak trochę tą jedną stroną się obija przy krawędziach
ciekawi mnie czy na czarnym nie będzie widać bardziej rys na obudowie od obijania się
@dawid121213: Na białym po 3 latach widać. Jak w końcu zarysuje się na śmierć to będzie to ostatnia rzecz o której będę myślał szukając nowego. Pierwsze co zrobisz po wyjęciu z pudełka to go schowasz z widoku i nigdy nie będziesz siedzieć z nim w jednym pomieszczeniu podczas pracy.
@dawid121213: Powiem tak, mam białego i rys nie widać, za to widać trochę kurzu, który jest czarny (od ciemnych ubrań), nie widać za to jasnego kurzu którego jest więcej i jak się stanie z boku to widać, że rzecz jest zakurzona. Kiedyś na testach aut usłyszałem takie zdanie, że czarny kolor nie wybacza niczego xD Wszystko na nim widać. Polecałbym mimo wszystko biały kolor.
Aktywne Wpisy
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#xiaomi #roborock #inteligentnydom #smarthome #technologia
@dawid121213: Sprzątające mamy potrzebują robotów?
@dawid121213: Na białym po 3 latach widać. Jak w końcu zarysuje się na śmierć to będzie to ostatnia rzecz o której będę myślał szukając nowego. Pierwsze co zrobisz po wyjęciu z pudełka to go schowasz z widoku i nigdy nie będziesz siedzieć z nim w jednym pomieszczeniu podczas pracy.
Kiedyś na testach aut usłyszałem takie zdanie, że czarny kolor nie wybacza niczego xD Wszystko na nim widać.
Polecałbym mimo wszystko biały kolor.