Aktywne Wpisy
mirko_anonim +67
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Pracuję w dużym korpo. Przywykłem już do najróżniejszych wynalazków typu inkluzywna toaleta dla ludzi o innej płci, promowania tzw. diversity poprzez sponsorowanie różnego rodzaju akcji z tym powiązanych, osobne programy promujące kobiety, czy mniejszości rasowe, ale to co się ostatnio dzieje bulwersuje mnie na tyle, że proszę Was droga społeczności o pomoc.
Kiedy byłem poproszony aby uzupełnić 'dobrowolnie' swoją orientację seksualną w Workdayu (narzędzie pracownicze dla kadr), siedziałem cicho
Z cyklu "polskie piekiełko gdzie niewolniku pamietaj gdzie twoje miejsce" ( ͡º ͜ʖ͡º):
#edukacja #szkolastandard #polska
#edukacja #szkolastandard #polska
Wiem, że na FB jest sekcja "wydarzenia" ale nie wszystko tam jest - te proponowane są chyba wyświetlane na podstawie zapisów znajomych (?) czy jakimś innym dziwnym algorytmem, bo przykładowo lubię sztukę, muzea, koncerty a wyświetla mi same festiwale drum 'n bass i sanah XD
#katowice #chorzow #sosnowiec
Chodzi mi też o wydarzenia typu wystawy, czy coś typu industriada, dni różnych miast, wieczorne pokazy filmowe, festiwale roślin czy tego typu jak na Nikiszu organizują (festiwal piwa, czekolady itp).
Większość z tego znajduje szperając po sieci, wpisując różne miasta czy sprawdzając kalendaria konkretnych galerii
@jatylkozapytac: Gdzie w okolicy był ostatnio albo będzie w najbliższym czasie festiwal drum n bass? ( ͡º ͜ʖ͡º)