Aktywne Wpisy
Jakie imię dla tej bestii? #pokazkota
Lolenson1888 +239
Zawieszenie Babiarza za - de facto - sparafrazowanie słów samego Johna Lennona, który sam przyznał, że „Imagine” to właściwie swego rodzaju manifest komunistyczny, pokazuje że TVP za Platformy niczym się nie różni od TVPiS.
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
Polacy 15 października zamienili jeden zamordyzm na drugi zamordyzm, a niektóre przygłupy z wykopu jeszcze klaszczą uszami z podniecenia. xD
#paryz2024 #bekazlewactwa #polityka
Na jaw wyszła przeszłość narzeczonego, która mnie brzydzi (masa onsów z niezbyt wyszukanymi laskami, dziwki, generalny wydaje się że ruchał wszystko, co się rusza).
Gdybym wiedziała o tym od początku nie weszłabym w ten związek, ale teraz nie umiem go zakończyć, kocham go, mamy takie same priorytety i zainteresowania. Tyle, że moja pewność siebie poszła na łeb, bo spał z takimi paszkwilami i w takich okolicznościach, że ciężko czuć się wyjątkowo.
Nie mam z kim o tym pogadać, nie chcę żeby moi znajomi źle o nim myśleli.
#zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #zalesie #seks
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6123b751618030000a79068c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
ble
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Ochyda (ʘ‿ʘ)
Powodzenia ( ͡º ͜ʖ͡º)