Krążą plotki nie plotki że akat młody łojciec dał się zaszyć. Pytasie się mnie nie raz nie dwa wizowieifani co to zmieni? Nic. Mateusz to osoba skłonna do uzależnień, skoro nie może się napiś to znajdzie inny sposób na odurzenie swojej pustej, przeoranej chodnikiem bani. Jeżeli byłby na tyle sprytny - a ten spryt uaktywni się jak tylko Tigre poczuje głód - to dawno by pomyślał o alternatywie. Może BuBunio z dupy (khyyy) wyjęty dałby mu namiar na Janczara i jego wonsy? Może zainspirowany innym słynnym menelem zaczął by chodzić do lasu na rozmowy z Bogiem? Może wzorem swojej najwierniejszej widowni z lat świetności zacząby #!$%@?ć thiocodin? Ah, decisions, decisions... #bonzo
@BenzinoBayer: Jak by nie patrzeć finonie kruszony Mateusz to jest używka która powstała dla Tigera Słowotok czyli frystal Bezsenność czyli akat nocki Energia czyli siłownia Poped seksualny czyli akat erosoman i fetyzmy Lenistwo po zażyciu (KEK xD) No i tiger nie musiał by się bać panicznie narkomanów bo akat by był w paczce Dalej nie pamiętam ale akat ktoś kiedyś stworzył używka która zamienia w Tigera i można snuć przypuszczenia że
@BenzinoBayer: Ja cały czas wierzę że mati odpali z kruszanka i będzie nowy poziom faflunienia, jak ten Waldo czy jak mu tam było z jak zostałem gangsterem
#bonzo
Słowotok czyli frystal
Bezsenność czyli akat nocki
Energia czyli siłownia
Poped seksualny czyli akat erosoman i fetyzmy
Lenistwo po zażyciu (KEK xD)
No i tiger nie musiał by się bać panicznie narkomanów bo akat by był w paczce
Dalej nie pamiętam ale akat ktoś kiedyś stworzył używka która zamienia w Tigera i można snuć przypuszczenia że
Komentarz usunięty przez autora