Aktywne Wpisy
Random7777 +223
Dziś widziałem jak n------y chłop szarpał po ziemi swoją laskę. Na szczęście zachowałem zdrowy rozsądek i przypomniałem sobie że jest równouprawnienie i że na #tinder zawsze byłem traktowany przez #p0lka jak śmieć. Udało mi się pokonać prymitywne męskie instynkty nakazujące bronić kobiety i nie zareagowałem, tym samym nie wpakowałem się w kłopoty jak typowy bezmyślny białorycerz. A polka dostała to na co zasłużyła od partnera którego sama wybrała.

sluzbywakcji +43
Kilka słów od nas: Andrzej Duda nie podpisał przygotowanej przez obecny rząd tzw. ustawy o mowie nienawiści, między innymi ze względu na płeć lub orientację se*sualną.
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
Według Prezydenta ustawa budzi wątpliwości z punktu widzenia realizacji wolności wypowiedzi zagwarantowanej przez art. 54 ust. 1 konstytucji.
Poseł Michała Moskala, w związku z tą ustawą napisał interpelację do MSWiA, zadając między innymi pytania co w sytuacji, gdy mężczyzna wejdzie do damskiej szatni i personel go wyprosi?
źródło: 53453
Pobierz

player and weapon sprites are a placeholder and the game looks very ugly in its current state, but i'll get to the visuals once the game logic is completed
#gamedev #godot
źródło: comment_1629299949nLSzoXdJowRLZd69IGyePK.jpg
Pobierzdecentralized of course ( ͡º ͜ʖ͡º)
Komentarz usunięty przez autora
Hello, are you from Turkey? How did you learn about "Wykop"?
Great( ͡° ͜ʖ ͡°)
You should create your tag, so people would follow you, they would get notification if you post something. This will help you build a community :-}
You can create tag by using # + tag name in your post. Let's say you