Wpis z mikrobloga

• 0
@keep_it_real: bardziej chodzi mi o to czy będę musiał brać Aviomarin przed grą, pamiętam, że jak miałem PC to nawet 60FPS bez żadnych freesynców i g-synców było średnio grywalne
  • Odpowiedz
@cherrz: Ja powiem tak, mimo ze jestem uczulony na granie w 30fps, rdr2 kupiłem na xsx bo komp słaby, nadal czeka w kolejce (najlepsze na koniec :D), ale odpaliłem pierwsza misje, żeby zoabczyć czy wgl grywalne to miałem wrażenie że jest wiecej niż 30fps
  • Odpowiedz
@joolekk: na series x grafika jest świetna, nie ma do czego się przyczepić, i te detale jak np kiedy kończy Ci się amunicja to na pasie widać puste miejca po nabojach :D to zdecydowanie najlepsza gra w jaką grałem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DobryMaron: @keep_it_real: I pewnie dobrej animacji, oraz tego że te 30 jest bardzo stabilne, nawet u mnie na xss. Ale widać je zdecydowanie. Mi o dziwo przeszkadza głównie w wolnych scenach gdzie podziwieam naturę :) jak jest fabularna akcja to nie czuć tego w ogóle.

Horizon zero dawn ma takie 30klatek że zawsze wygląda jak 60. Tutaj aż tak nie ma, ale gra jest tak miodnie i płynnie zrobiona... Wszystkie
  • Odpowiedz
Niestety 30 fps i gierka dla mnie nie grywalna. Ciagle. Widoczny juder gra dość dynamiczna.
Bez możliwości opcji ustawienia 30 kl w samej konsoli goerka niegrywalna. Tak jak stare asasyny

Chodz w dishonored 30kl nie wadzilo
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cherrz: całkiem fajnie to zrobili. ja tam widzę te 30klatek ale jak się zagłębić w rozgrywkę to zapominasz o tym od razu. Co ciekawe w szybkich scenach Walk najmniej to czuć :) myślałem że będzie odwrotnie.

Zrób sobie trochę obrotów 360, płynnie. Zakręci się w głowie :)
  • Odpowiedz