@anonim1133: w warsztacie zawsze uswiadczam idealnie przyrzadzone mieso. Czesto w menu jest golonka, zeberka, dziczyzna, podroby, a kurczaka tez uswiadczysz. Ogolnie caly przekroj miesiw :)
@anonim1133: @jednostronnyelementspajajacy: @elena-mary: Potwierdzam, Chopper obecnie jest niesamowicie paskudny. Kucharze chyba nie przetrwali lockdownów, bo przed koronawirusem uwielbialiśmy tam chodzić, po otworzeniu restauracji dwa razy się sparzyliśmy. Odradzam z całego serca.
@elena-mary: wiele by to wyjaśniało. Byłem w kwietniu i myślałem że jem podeszwę. Zero smaku.
@anonim1133: może cenowo trochę dużo, ale też nie wiem czy jest dalej ale w Karczmie Lwowskiej jadłem kiedyś bardzo dobra golonkę. Fakt, byłem #!$%@?, ale jak pamiętam jej smak to znaczy że była dobra.
#jedzenie71
obecnie jest polik, boczek i karkowka jagnieca:
https://www.facebook.com/warsztat.wro/photos/a.847399282003835/4179296818814048/
@anonim1133: może cenowo trochę dużo, ale też nie wiem czy jest dalej ale w Karczmie Lwowskiej jadłem kiedyś bardzo dobra golonkę. Fakt, byłem #!$%@?, ale jak pamiętam jej smak to znaczy że była dobra.