Wpis z mikrobloga

Imo największą krzywdę ekipie wyrządził ten cały Wojtyca z tymi chorymi zapędami na spółki i byciem rekinem biznesu, gdyby nie on ekipa dalej by sobie kręciła głupawe filmiki i salda na kontach by dalej rosły bardzo dobrze. Friz pewnie już dawno śmigał by Lambo a dzisiaj to nic nie mogą nawet porządnie się wysrać, przez tę spółkę są bardziej na świeczniku od samego papueza nawet
#friz
  • 12
@Kroledyp: Właśnie moment jest(był) najlepszy gdyby nie dramy , oni dobrze wiedzą że ich sukces nie będzie trwał wiecznie i chcieli wykorzystać swoje 5 minut jednak nikt się nie spodziewał że pozwolą na to by przed debiutem giełdowym pozwolić sobie na takie dramy i afery
@Kroledyp: friz nie śmiga w labo bo nie chce go kupić. A nagrywają mniej bo po daily się wypalili. Potem miał być wyjazd do stanów.. i robienie właśnie takiego konteciku ze skoków ale popsuł go COVID. Mrożonowi spycha siadła już na anen i od tego czasu wrzuca raz na miesiąc. I mówi ze teraz czuje się fajnie i nie wróci do normalnych nagrywek. Wiec twoja teoria pada
@Kroledyp wykopek na utrzymaniu rodziców będzie mówił Wojtycy co robi dobrze a co źle xD ja #!$%@?. Większość biznesmenów, zanim osiągneli bogactwo, mieli wcześniej serie bolesnych porażek...
@karolzzr: Całe twoje zdanie jest błędne, nie chce mi się komentować nawet, pewnie jak wykończy ekipe i nabierze doświadczenia to w końcu jakiś monopolowy mu wypali ( ͡° ͜ʖ ͡°) (nie odpisuj nie będę czytał nawet tych bredni)
@mirasKo-Kalwario: Publicznej nie ale emisja i tak będzie tylko dla "wybranych" , a potem przy odpowiedniej cenie można w rynek walić aż śmiało ( ͡° ͜ʖ ͡°) emisję zrobią dla swoich po 1 zł albo gorzej pewnie dużo pójdzie na słupy i już będą zarobieni
no przecież ci napisałem że pewnie większa część tych akcji pójdzie na słupy które nie przekroczą progu 5% i będą mogli sypać nimi w rynek ( ͡° ͜ʖ ͡°)emisja jako taka będzie ale nie publiczna tylko dla wybranych