Wpis z mikrobloga

#zmiana #zycietruckera #stres
No mirki odwlekana decyzja i w końcu przypadkiem za 2 tyg jadę w podwójnej na Anglię . Narazie 2 kursy żeby zobaczyć z czym to się je ale stresu już mam co nie miara co to będzie .. 3 lata mam kwity ale narazie robiłem może 1 tys km rocznie wywrotka po mieście. Macie jakieś rady co zabrać na pierwszy wypad
  • 19
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@Mrrilb: moja lista na 2 tyg wyglada tak:
kuchenka gazowa na naboje plus kilka nabojów, czajnik, patelnia maly garnek, talerz, deska do krojenia, nóż, sztućce, 2 kubki, banka z wodą, posciel, laptop, ladowarka do telefonu plus zapasowy kabel, ubrania na ciepło i na zimno, na deszcz, 2x buty, ręcznik papierowy, chusteczki nawilżane, apteczka z zestawem opatrunkow i podstawowymi lekami na przeziębienie, sraczke, gardło czy katar, posciel. To takie podstawowe, część
  • Odpowiedz
  • 1
@Mrrilb: klapki, rzeczy pod prysznic w osobnym plecaku, żebyś nie musiał całej torby brac jaknidziesz się umyć na promie czy gdzies
  • Odpowiedz
@Mrrilb: jak w podwójnej to może być śpiwór z racji tego że mało miejsca jest, jak będziesz jechał sam to już normalnie. Najlepiej weź numer do gościa i zapytaj co i jak, na moje to on wszystko będzie miał i weźmiesz tylko ubrania i jedzenie
  • Odpowiedz
  • 0
@Mrrilb: cienka kołdrę sobie weź, ja biorę koc w poszewce. To kuchenkę i gary pewnie ma na pokładzie, to samo banka z wodą.
  • Odpowiedz
@Zubern: ja to się zawsze dużo przejmowałem .najchętniej to bym już wsiadl w auto. A i tak mi się praca znalazła miesiąc prędzej niż chxialem
  • Odpowiedz
  • 0
@Mrrilb: dasz radę, w podwójnej obsadzie nie będziesz miał czasu na stresy bo cały czas jazda A wolne chwile spanie;)
  • Odpowiedz