Mirki, chciałbym sie dość kompleksowo ubezpieczyć, tzn. nowe mieszkanie, siebie na wypadek kalectwa/niezdolności do pracy i rodzinę na wypadek mojej śmierci. Gdzie najlepiej isc? Male lokalne biuro, sieciówka typu CUK, bezpośrednio do ubezpieczycieli czy jakoś online? Chciałbym poświęcić na to możliwie mało czasu i wysiłku, a jednocześnie nie przeplacic.
@Krever: małe lokalne biuro powinno dać radę; z mojego doświadczenia są dosyć pomocni w obsłudze posprzedażowej. czyli - jak ci już sprzedadzą polisę, to w razie czego później pomagają. dbają o klienta
@Krever: Możesz Mirku do mnie uderzyć na PW ( ͡°͜ʖ͡°) Ubezpieczenie na życie poszukam Ci w kilku wartych uwagi TU, a jak wybierzemy ubezp. na życie to dopiero zrobimy mieszkanie, bo przy życiówce są spore zniżki na "majątek" dla klientów.
#prezydent #usa #polska Czy tylko mi przeszkadzała wczoraj wszechobecna flaga Ukrainy , podczas wizyty Bidena ? Jak na początku serio ich wspierałem to już mam tego powoli dość i ciągle czekam aż Zalenski zacznie usuwać pomniki bandery na Ukrainie
#ubezpieczenia #ubezpieczenie #kiciochpyta