Zabezpieczcie konto na binance numerem komórkowym. Właśnie zalogowano mi się na konto binance z Chicago.
Ciekawe jak to możliwe skoro mam google authenticatora na binance oraz 2 form factor na koncie google. Nieznanych logowań na konto google nie było.(・へ・).
@javelin: miałem sam google authenticator, teraz dodałem telefon. Przy logowaniu na nowym urządzeniu teraz trzeba podać sms, authenticator i kod z maila.
Co ciekawe wcześniej był wymagany authenticator i kod z maila, a żaden mail nie przyszedł, że ktoś się loguje i ma wprowadzić ten pin. Tylko od razu o zalogowaniu z nowej lokalizacji.
Właśnie zalogowano mi się na konto binance z Chicago.
Ciekawe jak to możliwe skoro mam google authenticatora na binance oraz 2 form factor na koncie google. Nieznanych logowań na konto google nie było.(・へ・).
Hackneli binance czy co?
#binance
Przy logowaniu na nowym urządzeniu teraz trzeba podać sms, authenticator i kod z maila.
Co ciekawe wcześniej był wymagany authenticator i kod z maila, a żaden mail nie przyszedł, że ktoś się loguje i ma wprowadzić ten pin. Tylko od razu o zalogowaniu z nowej lokalizacji.
@shaelix92: A przy kolejnych logowaniach nie dostajesz juz smsa?