Aktywne Wpisy
perfidnyplan +216
Ej, macie tak czasem, że nagle dopada Was takie totalne WTF odnośnie wszystkiego? Siedzę sobie na ławce w parku, zajadam hot-doga i nagle do głowy wchodzi myśl: co to w ogóle jest? Co to jest ten świat? Jak to możliwe, że tu żyjemy? Dlaczego jest coś, a nie ma nic?
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
Wczoraj na przykład, idę po bułki do sklepu, a tu nagle BAM! Po co jest ten świat? Jaki on ma cel? Gdzie
BlackBlack +24
Ja #!$%@?. Jakość świadczonej pracy młodych osób, które dopiero wchodzą na rynek pracy, to jedno wielkie nieporozumienie.
Napisałem ebooka o 10 największych zbrodniach dokonanych w Łodzi w ciągu ostatnich 50 lat. Wszystkie historie pięknie opisane w odpowiednim mrocznym i zimnym klimacie, ponad 200 stron "mięsa" wzbogacone o zdjęcia, relacje świadków, sądowe zeznania oskarżonych i z dokładnymi adresami dokonanych morderstw.
Jedna z moich ulubionych historii, to słynne polowanie taksówkarzy na chłopaka, który w biały dzień zamordował taksówkarza i ukradł mu samochód. Wyobraźcie sobie to, pościg ponad 200 taksówek z całej Łodzi za inną taksówką. Tę historię mam idealnie spisaną, bo w tym pościgu brał udział także mój tata. Piękne czasy solidarności złotówiarzy.
Pamiętam,
Napisałem ebooka o 10 największych zbrodniach dokonanych w Łodzi w ciągu ostatnich 50 lat. Wszystkie historie pięknie opisane w odpowiednim mrocznym i zimnym klimacie, ponad 200 stron "mięsa" wzbogacone o zdjęcia, relacje świadków, sądowe zeznania oskarżonych i z dokładnymi adresami dokonanych morderstw.
Jedna z moich ulubionych historii, to słynne polowanie taksówkarzy na chłopaka, który w biały dzień zamordował taksówkarza i ukradł mu samochód. Wyobraźcie sobie to, pościg ponad 200 taksówek z całej Łodzi za inną taksówką. Tę historię mam idealnie spisaną, bo w tym pościgu brał udział także mój tata. Piękne czasy solidarności złotówiarzy.
Pamiętam,
Kupiłam sobie ponad miesiąc temu szczotkę do szczotkowania ciała. Najpierw używałam na morko, teraz na sucho. Kupiłam bo nasłuchałam się, że pomaga zwalczyć #cellulit. Red lipstick monster chwaliła się jak to już po chyba dwóch tygodniach miała niewielkie ale zauważalne zmiany. No i co? No i oczywiście u mnie gówno xD Od ponad miesiąca regularnie jej używam i jedyne zmiany jakie zauważam to po prostu skóra mniej chropowata. Tak coś czułam, że te bajki o przepychaniu limfy zahaczają o chińską medycynę alternatywną i placebo ale chciałam spróbować.
Jak jest u Was? Zauważyłyście jakieś zmiany jeśli chodzi o cellulit?
#pytanie #uroda
Piszesz, że jesteś szczupła i masz niewielki cellulit, może nie ma co się poprawiać, albo w tym wypadku potrzebuje więcej czasu na zauważenie różnicy.
Poza tym, to tylko szczotka... Niektóre kobiety wydają tysiące
Jeszcze rozważam masaże i lasery ;p Ale to już większe koszta.
może u ciebie występuje zatrzymanie wody w organizmie? u mnie się pojawia i wtedy wygląda to jakby cały efekt szczotki itd poszedł na marne (problemy hormonalne)
Komentarz usunięty przez autora
Czyli co? W tyłek można sobie wsadzić te szczotki? I zostają ćwiczenia ;___;
Komentarz usunięty przez autora