Nie interesowałem się F1, ale lubiłem memy z tego tagu. Obejrzałem pierwszy sezon Formula 1: Jazda o życie na #netflix i zacząłem bardziej rozumieć memy. Zacząłem widzieć w tym sporcie więcej niż samo jeżdżenie. Zacząłem myśleć o tym, żeby w niedzielę obejrzeć wyścig. Wczoraj dość przypadkowo zobaczyłem ostatnie 15 okrążeń i genialną walkę Alonso z Hamiltonem Zobaczyłem hipokryzję Hamiltona (prawie się #!$%@?ł w Alonso i jeszcze ma pretensje że ten mu nie zjechał, a najlepiej zatrzymał i przepuścił jak karetkę). Wspaniałe to były chwile, mam nadzieję że za tydzień uda mi się obejrzeć cały wyścig bo się jaram tym sportem co raz mocniej (。◕‿‿◕。) #f1
@ZohanTSW: ja nie ogarniam jaki Wy ludzie macie problem usiąść w niedzielę i obejrzeć wyścig tylko co kawałek wpisy że widział fragment albo słyszał relację
@SSDH: są ludzie którzy nie mają telewizji i nie mają nawyku siadania i oglądania, albo też tacy którzy mają dziesiątki planów i o takich drobnostkach jak mecz czy wyścig się zapomina, albo po prostu odpuszcza
@ZohanTSW: kosztuje kilka złotych, można sobie zatrzymać przewijać puszczać kiedy się chce, jest w niedzielę i to nie każdą.. Rozumiem turniej snookera dwa tygodnie po kilkanaście godzin ale z F1 dej Pan spokój xD
@SSDH: A po #!$%@? miał płacić kilka złotych, jak go to nie interesowało? ( ͡°͜ʖ͡°)
@ZohanTSW: Ja rok temu włączyłem F1: DTS, bo nie miałem co oglądać do obiadu i tak wyszło, że od tego sezonu oglądam każdy wyścig, a przez ostatnie kilkanaście lat (od czasu jak Kubica jeździł w BMW) uważałem, że F1 to najnudniejszy sport świata ( ͡°͜
Obejrzałem pierwszy sezon Formula 1: Jazda o życie na #netflix i zacząłem bardziej rozumieć memy. Zacząłem widzieć w tym sporcie więcej niż samo jeżdżenie.
Zacząłem myśleć o tym, żeby w niedzielę obejrzeć wyścig.
Wczoraj dość przypadkowo zobaczyłem ostatnie 15 okrążeń i genialną walkę Alonso z Hamiltonem
Zobaczyłem hipokryzję Hamiltona (prawie się #!$%@?ł w Alonso i jeszcze ma pretensje że ten mu nie zjechał, a najlepiej zatrzymał i przepuścił jak karetkę).
Wspaniałe to były chwile, mam nadzieję że za tydzień uda mi się obejrzeć cały wyścig bo się jaram tym sportem co raz mocniej (。◕‿‿◕。)
#f1
Przerwa wakacyjna jest następny wyścig dopiero pod koniec sierpnia chyba, że mówisz o powtórce tego wyścigu
@ZohanTSW: Ja rok temu włączyłem F1: DTS, bo nie miałem co oglądać do obiadu i tak wyszło, że od tego sezonu oglądam każdy wyścig, a przez ostatnie kilkanaście lat (od czasu jak Kubica jeździł w BMW) uważałem, że F1 to najnudniejszy sport świata ( ͡° ͜