Aktywne Wpisy
kubekdudek +63
Zostawcie plusa aby ankieta mogła trafić do szerszej liczby odbiorców. Wyniki mogą być ciekawe
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
#samochody #motoryzacja #pytanie #niebieskiepaski
Ile miesięcznych wypłat kosztuje wasze auto?
- 1 - 3 msc 43.0% (537)
- 4 - 6 msc 19.9% (249)
- 7 - 9 msc 11.2% (140)
- 10 - 12 msc 10.0% (125)
- 13 - 15 msc 3.8% (47)
- 16 - 18 msc 1.5% (19)
- 19 - 25 msc 1.7% (21)
- 25 - 30 msc 1.0% (12)
- > 31 msc 7.9% (99)
miscellanous +1
Czy Waszym zdaniem picie prawie codziennie jednego-dwóch piwek (no może z przerwami na dwa-trzy dni), to jest już problem, pytam bo mam dobrego kolegę który uważa, że ma wszystko pod kontrolą, wszystko jest dla ludzi itp i co sobie odmawiać przyjemności a poza tym piwo dobrze robi dla zdrowia. Kupuje różne piwa i jak twierdzi, pije głownie dla smaku, samotnie najczęściej w domu przy TV, BTW jego ojciec Ś.P był alkoholikiem. Nie
A potem, kiedy towarzystwo - słusznie - rozjuszyło się pierwszym incydentem, to jest to nic innego, jak ucieczka z miejsca zdarzenia, po trupach (dosłownie).
Wszyscy, którzy twierdzą, że jazda z k..wami i patoli nie powinno być na jezdni, więc kierowca wyswiadczył światu przysługę, powinni się naprawdę głęboko nad sobą zastanowić.
Czy masz przed sobą procesję na Boże Ciało, czy strajk kobiet, czy ekoświrów, czy marsz za życiem, to nie masz prawa ruszyć w ich kierunku i trąbiąc, liczyć na to, że towarzystwo się rozstąpi.
#oswiadczenie #katowice #komunikacjamiejska
Ja uważam że patoli nie powinno być na jezdni.
I mimo to uważam, że nic nie usprawiedliwia kierowcy i kara będzie słuszna.
Eh ale w moim mieście ludzie generalnie mają problem pt "nie mam miejsca, żeby po wjezdzie na skrzyzowanie je opuścić, ale mam zielone? A ch.uj, wjadę".
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że dobrze by było jakby świat był grzeczny, ale zdrowy rozsądek przede wszystkim
@mala_calinka: jak jechał prosto, to się nie odsunęli. Fajnie się tak gdyba.
Komentarz usunięty przez autora