Wpis z mikrobloga

Co do wpisu "kolegi" niżej, jest to bujda na resorach jak zawsze. W nazwie i w ikonie jest podana nazwa pizzerii, a ogólnie to co jest zaznaczone jest lokalizajcą pizzy w kompleksie mieszkalnym gdzie się znajduje. Proszę uważać na takie insynuacje i próby manipulowania. Ludzie głodni hejtu nie mają zachamowań.
#raportzpanstwasrodka
  • 17
@kamyk2k2: czy ktoś coś komuś zakazuje/nakazuje? masz opcję usuwania wpisu które ci sie nie podoba.... czy to jest formą nienawiści? śmiem wątpić, jeżeli usuniesz moje wpisy w tym TWOIM wątku, to nie będe miał o to do ciebie pretensji ani nienawiści, masz takie możliwości na tym mirkoblogu i tyle...
@eMinimi: JA dyskutuję, więc nei usuwam. CO najwyżej uznaję, że wpis jest nie zgodny z regulaminem. Nie mnie oceniać. Więc ja nie usuwam i nie czarnolistuję, ale kiepów zgłaszam z chęcią bo od tego jest ktoś żeby to ocenić.
@eMinimi: Nie. Ja nie robię niczyjej roboty. To nie jest tag hejterów bez pomyślunku. Tag to tag. Nie wmawiaj, bo wtedy gadasz jak oni. Ja uważam, że Adam ma wiele przywar, ale to co mu tu zarzucają to zakrawa na kpinę. A ty gadasz językiem hejterów. Ja nikomu nie zakazuję wpisów, dyskutuję. I nie udaję świętego jak każdy hejter tutaj. Pozdro. Poczytaj i sam zobacz.