Aktywne Wpisy
Kantar +89
Rozmowy o dzietności sprawiają, że mam wrażenie, że żyję w jakieś alternatywnej rzeczywistości lub otoczony przez idiotów.
Kiedy ludzie wbiją sobie do głowy to, że czynniki mieszkaniowe/aborcja mają znaczenie, ale głównym czynnikiem jest po prostu bogacenie się i rozwój.
Im ludzie mają więcej ciekawych rzeczy do roboty, planów, pasji, lepsze warunki życia i komfort tym dzieci robi się mniej.
To najbiedniejsze kraje przodują w liczbie urodzeń.
Nawet na przykładzie pojedynczego państwa to
Kiedy ludzie wbiją sobie do głowy to, że czynniki mieszkaniowe/aborcja mają znaczenie, ale głównym czynnikiem jest po prostu bogacenie się i rozwój.
Im ludzie mają więcej ciekawych rzeczy do roboty, planów, pasji, lepsze warunki życia i komfort tym dzieci robi się mniej.
To najbiedniejsze kraje przodują w liczbie urodzeń.
Nawet na przykładzie pojedynczego państwa to
brixo +5
Prawnicy jednogłośnie twierdzą, że za popełnione czyny, Hołowni i Bodnarowi grozi od 10 lat pozbawienia wolności aż do dożywocia.
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
Dodajmy, że obaj mają dość młode żony, a nawet małe dzieci, którym jak widać beż chwili zawahania, rujnują życie.
Sprawiedliwość zawsze PO-wraca. Nie pomogą tłumaczenia, że były opinie prawne. Nie pomogą tłumaczenia, że tego chciał Tusk.
Tusk ma czyste ręce, a brudną robotę wykonują za niego ludzie tacy jak Bodnar, Hołownia czy Sienkiewicz...
#rysujzwykopem
#furry
lewa ręka wykręcona w nieprawdopodobny sposób, sam ją zegnij pod kątem niemal 90 stopni
tak, jeżeli zginasz ręke "do siebie" na płasko
zegnij pod kątem 90 stopni, jak boki kwadratu albo prostokątu
na obrazku lewa ręka nie jest wykrecona do osoby nią władającej tylko na bok i dodatkowo pod kątem jak jakaś spirtala
ja max jak ustawie sobie tę ręke jak futrzak i ją zegne w ten sam sposób to w bólach 45 stopni kątu wyciągam a
Nie wiem o co ci chodzi z tą ręką, przecież da się taką pozę odwzorować.