Aktywne Wpisy
xfre +87
Szukam asystentki dyrektora*
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
Wymagania: normalne bez wymysłów znajomość ms 365, innych systemów można nauczyć się ciągu dwóch dni. Warunek znajomość języka angielskiego biegle, mile widziany francuski komunikatywny.
Kasa 8000-10000 brutto na UoP.
No nie zgadniecie jaki chłam zgłasza się 😂🤣
Moda na cv bez zdjęć rozwala mnie.
Przykład: zakolczykowana japa, wytatuowany ryj, włosy w kolorze tęczy...
Ludzie zapanujcie nad swoim wyglądem, bo potem nie da się na was patrzeć 🤡
*facet odpada,
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Mam duże libido. Sporo starszy partner ma problemy ze spadkiem libido i wzwodem (Ja 27, on 44). Problemem jest również czas wolny. Lubię wspinać się po górach, aktywnie spędzać weekendy. On woli pić piwo przed telewizorem. Podczas ostatniego urlopy cały czas siedział w domu i nie miał ochoty na wyjście. Ma lekką pracę, lecz ciągle coś go boli, coś mu strzyka. #zwiazki #zalesie
──────
Zróbmy więc listę rzeczy, których Państwo możecie wkrótce potrzebować. Wykop ma setki tysięcy użytkowników, ktoś na pewno chętnie podaruje Państwu coś z listy. Zapraszam też Panią, aby nie tylko nas czytać, ale zarejestrować się na Wykopie i dopisywać najpotrzebniejsze rzeczy. Serdecznie pozdrawiam, a poniżej moje propozycje do listy:
- tynki na dom, deski elewacyjne, agregat tynkarski (opcjonalnie)
- robot koszący do ogrodu, cichy, wydajny, kolor obudowy antracyt
- nowy komputer dla Pani Kamilki, aby była nowa jakość na kanale
- Volvo XC60 (najlepiej hybryda, bo trzeba dbać o środowisko)
Kochani, dopisujcie swoje pomysły do listy najpotrzebniejszych rzeczy dla #codzisreklamujemy! I pamiętajcie o paczkomacie!
#pomagamy #chytraekipa #codzisreklamujemy #majstry #misskanalu #lukaszbudowlaniec
Na wiosnę padł pomysł aby wykorzystywać wszelakich "publikatorów treści w internecie" do promowania szczepień. Rządzący się z tego wycofali czy nasza ekipa budowlana się z różnych powodów nie załapała?
A zrzutka to świetny pomysł, pierwszy się dołożę ;) Żeby tylko Pani Kamilka się z niej po jednym dniu nie wycofała, tak jak ostatnio.
@fluga: To jakieś pytanie? :)
@JetkaGietkaJakDetka: Dziś pytanie, dziś odpowiedź :) Luknij na pierwsze 20 sekund najnowszej produkcji #chytraekipa czyli #codzisreklamujemy :)
Zniszczyliście Łukasza Budowlańca, teraz niszczycie Majstrów (co kilka miesięcy temu przewidziałem). Naprawdę zastanawiam się jaki życiowy dramat stoi za waszą frustracją że niszczycie każdego kto odniósł jakiś sukces? Kto będzie następny?
@NiebieskiWStringach: Ciekawa teza :) Rozwiniesz, co masz na myśli?