Wpis z mikrobloga

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

dla mnie #!$%@? jest czyms obrzydliwym ale jednoczesnie faceci mnie nie kreca, laska musi byc kobieca, nie jestem gejem

@Dziczek3000: Czyli według ciebie ten gif przedstawia laske, która jest kobieca?( ͡º ͜ʖ͡º)

bez tego #ladnetranski da sie zauważyć, że to jest chłop ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: nie, nie podobaja mi sie faceci, laska musi miec ladna kobieca twarz i cialo, ale z jednym wyjatkiem - ma miec #!$%@?, nie wiem jak komus moze podobac sie #!$%@? w jakims sluzie, obrzydlistwo
  • Odpowiedz
nie, nie podobaja mi sie faceci, laska musi miec ladna kobieca twarz i cialo, ale z jednym wyjatkiem - ma miec #!$%@?

@Dziczek3000: Ciekawe zjawisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Nie jesteś gejem, ale pociągają cie transy - z czym takim sie jeszcze nie spotkałem ¯\_(ツ)_/¯

nie wiem jak komus moze podobac sie #!$%@? w jakims sluzie, obrzydlistwo.

Dlaczego tak negatywnie oceniasz cipke, skoro siusiak też wydziela śluz
  • Odpowiedz
@Mr_3nKi_: sluchaj ja jestem zdrowym facetem i jak sperma zalewa mi mozg to zdarza mi sie ruchac cipe taka juz jest natura, tak lubie to, ale wole transki, jednak o wiele trudniej o seks z taka. Mimo wszystko pozostaję przy swojej opinii ze #!$%@? jest obrzydliwa.
  • Odpowiedz
@Dziczek3000: to nie lepiej kobieta z przyszywanym siurasem?
Bo nawet obcując z ładnym transem masz w głowie myśl, że ta osoba kiedyś zachowywała się jak typowy chłop no i nawet jeśli teraz jest kobiecy to dalej mentalnie posiada cechy męskie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A laska nie dość, że byłaby naturalnie kobieca i urocza z natury, to jeszcze miałaby przyszytego serdla, który wyglądałby jak prawdziwy xD
  • Odpowiedz
sluchaj ja jestem zdrowym facetem i jak sperma zalewa mi mozg to zdarza mi sie ruchac cipe taka juz jest natura, tak lubie to, ale wole transki, jednak o wiele trudniej o seks z taka. Mimo wszystko pozostaję przy swojej opinii ze #!$%@? jest obrzydliwa.

@Dziczek3000: Ok, rozumiem i szanuje.
  • Odpowiedz