Wpis z mikrobloga

Zamawiał ktoś Ace Attorney Chronicles w wersji pudełkowej? Na Allegro wysyłka od 9 sierpnia, na innej stronce 6 sierpnia. Jakieś inne źródła, gdzie mógłbym kupić wersję pudełkową, czy trzeba czekać, aż dotrze do Polski? Premiera była 27 lipca.
#nintendoswitch #aceattorney
  • 16
@Shagot: niestety, ceny gier pudełkowych na switcha są #!$%@?

ze digitalek sa poyebane to wiem :D w lipcu kupilem w lipcu YS9, Silver Case na kartach.

Ale az taka przebitka za imporcik? Nie zaluje ze wzialem digitala The Great Ace. Chyba taniej bedzie kupic na jakims amazonie amerykanskim z przesylka do polski niz to co wystawiaja na allegro ¯\_(ツ)_/¯

@piotrveyner: troll harder!
@piotrveyner: to się chyba nie doczekasz ( ͡º ͜ʖ͡º) oryginalna trylogia jeszcze wyszła w kilku językach, ale kolejne gry tylko japoński & angielski, więc powodzenia
@Shagot: chciałbym móc w przyszłości odsprzedać tę grę, ale jeżeli będzie aż taki problem z dostępnością to wezmę digitala, akurat tę serię lubię tak bardzo, że pewnie w przyszłości do niej wrócę. oryginalną trylogię przeszedłem już dawno temu i w
@Shagot: oryginalną trylogię przeszedłem już dawno temu i w sumie odświeżyłbym sobie pamięć

pierwsza trylogie pewnie taniej dostanie na steam. a porcik capcomowi na PC wyszedl bardzo dobry (myszka sie robi wszystko), pady tez dzialaja itd
@Shagot: wiem, bo grałem właśnie na steamie z padem i było bardzo wygodnie. w 4 grałem na iPadzie i było OK, 5 spiraciłem na laptopie przez citrę i już tak wygodnie nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@cutecatboy: no ja licze ze kolejny krok to nowe wydanie Investigations 1 i Investigations 2, a potem wydanie 3 czesci "apolla". O ile gry z Milesem z DSa nigdy nie przepadna bo lataja po sieci i obie waza tyle co jeden wiekszy plik mp3 to o te dwie czesci apolla z 3DSa sie martwie. Nintendo wygasza 3DSa a to tylko digial obecnie jest...
@Shagot: Investigations 1 jest dostępne po angielsku na iOS, 2 nie ma oficjalnej lokalizacji z tego co wiem. A AA:AJ nie było tylko jednej? Potem DD i SoJ. Bo chyba mnie nic nie ominęło?
2 nie ma oficjalnej lokalizacji z tego co wiem

@cutecatboy: nie ma, ale ta fanowska jest bardzo dobra zeby nie napisac ze swietnie przetlumaczona.

Bo chyba mnie nic nie ominęło?

@cutecatboy: wszystkie 3 licze jako "gry z apollem" ;) Jak wydawac na PC/Switcha to razem w paczce tak jak pierwsza trylogie :D