Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Szukam jakiejś miejscówki dla 148 rp. Nie zależy mi na wykręcaniu rekordów exp/h bardziej zależy mi na spokojnym huncie, który długo trwa i wychodzę na plus. Na przykład behemothy, putrid mumies etc.
Znacie jeszcze jakieś miejscówki?
Jutro spróbuję wyrmy na drefii, ale chciałbym mieć więcej miejscówek, żeby sobie spokojnie też wbijać charmy jak będę miał możliwość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#tibia
  • 11
@Garztam: sprawdź sobie jaskinię bonelordow na lb ostatni poziom to kopalnia pieniędzy na braindeathach czy jak one się zwą. Spróbuj czy miejsce wyrabia z respem sam biegałem tam na odrobinę niżnym poziomie i kręciłem spoko kaskę. Do tego nieśmiertelne ghastly dragony, roshamuul bridge, wejście do oramond czy mutated tigery.
@Garztam: Od 200 jak będziesz miał strzałki i summona polecam Werehyeny w Darashii. Profit z 200k/h i exp z 2kk/h, ale summon potrzebny, bo jedna hyena potrafi #!$%@?ć za 600 combo, a w niektórych pomieszczeniach wyskakuje ich po 20 więc trzeba je umiejętnie bić i kitować.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Garztam: i nightnary krailos

@varres: to nie jest spokojna expiola ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Garztam: sprawdź sobie jaskinię bonelordow na lb ostatni poziom to kopalnia pieniędzy na braindeathach czy jak one się zwą. Spróbuj czy miejsce wyrabia z respem sam biegałem tam na odrobinę niżnym poziomie i kręciłem spoko kaskę. Do tego nieśmiertelne ghastly dragony, roshamuul bridge, wejście do oramond czy mutated tigery.

@Wyklutek:
@Garztam: może mino oramond. Jak się samemu biega tam za skałka i luruje na mas sany i obszarowki to nawet tego expa trochę można wykrecic. Do tego ciężko nie wyjsc na plus.
Nie wiem jak teraz bo już trochę nie grałem, ale takim RP można było na frazlach na mostku zrobić przyzwoity profit.
@Garztam: Ze spokojnych single targetów:
- Hydry ph (jak zajęte to zawsze forbidden obok) - szybko task wpada, loot nawet ok plus ten z bossa.
- Diremawy na tym dolnym zonie też sie spokojnie bije i profitowo (hushery sie luruje pod schodki) i przy okazji taski wpadają na tokeny.
- Ferumbras tower -1 z taskiem na ssy i firewallami.
- Mota fury z poison wallami.
- Feyrist na czerwonym portalu też