Aktywne Wpisy
kopek +124
Nie pije alko 3 tyg
ForTravelSayYes +133
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #4konserwy #konfederacja
#bekazprawakow
@elf_pszeniczny: dostęp do informacji w postaci Netflixa XD
dokładnie tak samo ludzie w sektach odkrywają informacje o sobie i że nie są w tym sami.
@Panczenisci: https://noizz.pl/wywiady/transparentni-swoja-transplciowosc-odkrylem-w-wieku-prawie-30-lat-wczesniej-brakowalo/qb712ej
@elf_pszeniczny: argument nie do podważenia
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gejowi zawsze #!$%@? na myśli.
@elf_pszeniczny: wiadomo, lepiej trwaj w swoich teoriach dla szurów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ciekawe kiedy w Polsce wzorem Zachodu dojdzie do wielkiej schizmy i powstaną organizacje skupiające tylko tych od orientacji (les, gay, bi) i jak bardzo będą zwalczane przez postępowe skrzydło (TQA++).
@Roger_Casement: mam nadzieję że jak najszybciej, bo nawet mi szkoda normalnych homo ktorzy chca sobie spokojnie żyć jak inni, a nie robić z tego atrakcję i tymczasową modę
Mnie zawsze bawi ten paradoks, gdy w temacie orientacji lewica powołuje się na biologię i fakty naukowe, a w temacie niebinarności i transgenderyzmu ta sama biologia i fakty naukowe są już złe, bo liczą
Komentarz usunięty przez autora
@Wibrujacycymbalek: Naogladali się programów o chorych na Aspergera i zaczęli się nimi nazywać? XD Czy może po prostu psychiatrzy i specjaliści ich diagnozowali, wykluczając wcześniej inne prawdopodobne zaburzenia i choroby?