Aktywne Wpisy

ChamskoCytuje +777
Ehh czemu ludzie nie optymalizują swoich czynności. Przykład z dziś. Byłem na zakupach, przede mną stara rura. Babka ją kasuje a ta stoi jak fiut w okres i czeka nie wiadomo na co. Zakupy skasowane i zaczyna się festiwal. Rura twierdzi że zapłaci gotówką, gmera i gmera w tej portmonetce i po dobrych 4-5min zorientowała się że gotówki nie ma na tyle, no to płaci jednak kartą. Zapłaciła i zaczyna pakować, kolejne

Michaald +950
Ale mnie to wnerwia... gosc ma niewyobrażalną wiedzę na temat wielu dziedzin a tu sie trafia jakieś zawistne zje#$ co i tak wyleją hejt na chlopaka ktory nic złego nie zrobił a wręcz zainponował większości w internecie... czy to jest zawiść? Nie moge tego pojąć....
#1z10 #nauka #polska #teleturnieje #ciekawostki
#1z10 #nauka #polska #teleturnieje #ciekawostki

Mam listę. Chcę zrobić tak, żeby móc przesuwać listę w prawo lub w lewo, gdzie po przesunięciu ładuje mi się nowa lista tzn ta sama, ale z nowymi danymi. Próbuję do tego użyć GestureDetector i AnimationController, ale coś mi to nie wychodzi. Działa to, że zrobię gest w prawo lub w lewo, to mi ładuje nowe dane, ale nie działa mi animacja. Ktoś może wie jak to zrobić?
Uprzedzając: Tak, to jest jedna lista, a nie kilka kart/stron z listami przez które chcę przeskakiwać. Gdybym chciał tak robić to bym użył od razu pageview, ale tutaj mam nieskończoną ilość stron, gdzie wszystkie są takie same tylko ładują sobie inne dane.