Wpis z mikrobloga

@Opalka: najbardziej smieszy jak typ ktory wie ze nie mam go na czarno wspomina o mnie ale on mnie ma na czarno - wtedy we 3-5 dyskutuja o mnie jak bardzo nie czytaja moich wpisow XD
mi tam luz, widze ze nie moge odpisac to wpisuje dzban sobie w opisie i mam spokoj, sprawdzam czasem czy juz oznaczony.

a i przerobka sklada sie z jara, nowaka i mitomana - no
  • Odpowiedz
@Opalka Chwalisz się czy żalisz że nie masz kolegów nawet na wypoku ?
Przypominam że to są metody twoich kolegów bobolackich kretynów dokładnie to samo robili więc skąd to zdziwienie ?
  • Odpowiedz
@Opalka takich sytuacji było multum ale dla twojej wygody nie mam zamiaru przeglądać całego wypoku co najmniej 2 miesiące wstecz.
Zrób wpis i zapytaj,a ludzie napewno powiedzą i dadzą dowody.
  • Odpowiedz
@Opalka: Ojojjj widzę, ze ty żyć już beze mnie nie potrafisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Śledzisz kazdy mój krok i wpis ( ͡° ͜ʖ ͡°) Znów się zakochałeś jak w Olgierdzie ? Kolega to chyba ciepły jest a niby dziecko w drodze hahaha
  • Odpowiedz
@Opalka: Ale to ty jesteś homotroglodyta nie ja. Ja Cię nie oznaczam w co drugim poście fikolku . Uważaj żebyś przez te fikołki na swoją słonice nie wpadł psia koncowo( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Opalka: Ale Ty mnie do siebie nie porównuj panie homotroglodyto, bo twój jakże zacny i wysoki poziom intelektu jest pod moja noga paziu rudzielca z gór ( ͡° ͜ʖ ͡°) Przypominać Ci błaźnie, ze to ty zacząłeś pierwszy cisnąć mi po żonie jakiś czas temu, piszesz ze lejesz na mnie slonowatym bo to lubię a teraz jesteś jakiś wielce zdziwiony, ze podchodzę do Ciebie lajzo tak
  • Odpowiedz