Wpis z mikrobloga

Kiedy ktoś pyta mnie (albo jakiś kasztan w lobby wręcz żąda żebym to zmienił) dlaczego jeżdżę wszystkie wyścigi w gta bez kontaktu i (tFU!) doganiania. Otóż dlatego:

#gtaonline #gta #gtav
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pietter: wyścigi bez kontaktu to iks de, nie zasypiasz w trakcie wyścigu? Może weź tam kup sobie F1 tam nie ma kontaktowych wyścigów zazwyczaj. Ja jakoś nie mam problemu, potrafię unikać kolizji i ucieć na starcie do przodu, a spychacze się bawią sami
  • Odpowiedz
@Huntley: dziwnym trafem najwięcej do powiedzenia apropos kontaktu maja Ci co nie potrafią ukończyć wyścigu 30s po tym jak wjadę na mete ;) Ty potrafisz unikać kolizji? xD szkoda, że 85% graczy wokół nie :D Ja mam zamiar wygrywać, a nie cieszyć się że jakiś upośledzony dzban tym razem nie dal rady mnie zabić na 2 zakręcie xD
  • Odpowiedz
dziwnym trafem najwięcej do powiedzenia apropos kontaktu maja Ci co nie potrafią ukończyć wyścigu

@Pietter: Dziwnym trafem to nie ja płaczę w internecie "ojej bo mnie zepchnął z trasy, bezkontaktowy wyścig włączyć muszę bo się uduszę". Na spokojnie wygrałem ponad 600 wyścigów i połowę mniej wyścigów w których nie byłem pierwszy. Wyścigów bezkontaktowych w których brałem udział można policzyć na palcach obu rąk. No i po tych prawie tysiącu wyścigów
  • Odpowiedz
@Huntley: XDDD idź tam się spychać z dziećmi :D i podniecaj swoimi wyścigami na doganianiu :D taki mocny jesteś to chodź się pościgamy albo pokaż swoje czasy okrążeń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Pietter: a co ty tu wyjeżdzasz z doganianiem i z tym za ja też sie spycham? Jak jestem hostem to wyłączam, a dla kogoś kto jest szybki to catch up tylko przeszkadza, bo po co mi to skoro jadę na pierwszym miejscu? Nie czuję potrzeby ci niczego udowaniać, wystarczy mi twój płacz ze cię spychają i o zgrozo jeszcze dostanę od ciebie zaproszenie do bezkontaktowego wyścigu.
  • Odpowiedz
@Huntley: bo właśnie na bezkontakcie ZAWSZE wygrywa najszybszy, a nie przypadkowy gracz który nie dostał gonga na 1 zakręcie xD(i przy okazji nie ma bezsensownego catch-upa). Na bezkontakt Cię nie zaproszę,bo jeszcze byś nie ukończył i byłby wstyd
  • Odpowiedz
@Pietter: to możesz napisać ze wygrywasz, ale rajdy, a nie wyścigi. Pomijając już spychaczy, którzy i tak zostają szybko w tyle. W tych twoich bezkontaktowych jedziesz cały czas taką samą linią i jakbym tak chciał to bym odpalił rajdy albo wrc bo to nie jest wyścig. W wyścigu wyprzedzasz się, korzystasz cienia areodynamicznego, nie jedziesz cały czas linią wyścigową bo może być zajęta, robisz switch backi na zakrętach, ale no
  • Odpowiedz
@Huntley: ale ja doskonale wiem jak działa ściganie ;) spędziłem w simracingu ładnych kilka lat życia. Problem w tym, że w GTA:O to po prostu nie działa :P Ze znajomymi śmigamy kontakt, ale przy wpisie mam na myśli jazdę z randomami- czyli imbecylami w zdecydowanej większosci
  • Odpowiedz
@Pietter
@Huntley A ty możesz napisać że wygrywasz demolition derby xD. Ja uwielbiam grać kontaktowe a grywałem je od czasów sampa właśnie ze względu na ten s----------i gameplay - część graczy się zawsze p-----------a na początku, czołowych zazwyczaj wystarczy wtedy zepchnąć pojazdem podczas jazdy łeb w łeb, albo się od nich wtedy odbić na zakręcie gdzie często zajmują się nimi wtedy zergi jadące z tyłu (bo np. Za wolno zareagują).
  • Odpowiedz