Wpis z mikrobloga

Hej #gdansk

Która szkółka piłkarska jest najlepsza? Fajnie jakby to było w okolicy Ujeściska( ͡° ʖ̯ ͡°) ale jak młody odpali i będzie z niego kasa, to mogę się poświęcać i dojeżdżać dalej. Syn ma 6 lat.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fwraven jeśli szkolą to polecam bo gedania mega dba o dzieciaki, nie jest ważne dla nich kto jaki ma portfel jak to bywa w dużych szkołach.
  • Odpowiedz
@fwraven: gedania laczy zajecia osob z zewnatrz z zajeciami z dzieciakami od nich ze szkoly, ktore sa trzy poziomy wyzej i znaja sie na co dzien - srednia atmosfera dla poczatkujacych
  • Odpowiedz
@magicznyKrzysztof patrzyłem, ale za młody na Lechię, tam biorą chyba od 8, albo 9 lat :/

@fwraven: 2 lata temu treningi na Lechii odbywały się dla dzieci od 4 roku życia, z tego co mówili, to jak kogoś wyłapią tam, to zapraszają na rozmowę i odsyłają do szkółek piłkarskich w innych rejonach. Chyba że jakiś wyjątkowy kozak się trafi.
  • Odpowiedz
@fwraven: od poniedziałku syna wożę na GKS Kowale, grupa troche mniejsza niż AP Kowale i sprzęt mniej profesjonalny, ale fajni trenerzy i dzieciakom nie odpuszczają. W poniedziałek trening w Kolbudach na dużym orliku, we wtorek w Kowalach przy Orlenie i dziś przy szkole metropolitalnej w Kowalach o 17. AP Kowale trenuje we wcześniejszych godzinach i mi to nie pasuje.
  • Odpowiedz