Aktywne Wpisy
Psychopathy_Red +651
Podsumowując:
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
- Stanowski przed wyborami chciał wyemitować na Kanale Sportowym materiał uderzający w Donalda Tuska/KO, ale pomysł ten został zablokowany przez pozostałych udziałowców,
- Stanowski odszedł z Kanału Sportowego ze względu na "spór ze współpracownikami" ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- Stanowski założył Kanał Zero, na którym do spółki ze swoim kumplem Mazurkiem, pseudodziennikarzem znanym z bardzo wybiórczego traktowania swoich rozmówców, zwłaszcza jeżeli mają oni konotacje z partią polityczną
Karzbig +1124
Chciałem sobie powiesić model i się zastanawiałem, jakie ludzie mają na to sposoby, ale już widzę, że jedyne co mogę powiesić to siebie a samolot do kosza XD
#elektroda #modelarstwo #januszcore
#elektroda #modelarstwo #januszcore
Data donacji - 22.07.2021
Rodzaj donacji - płytki krwi
Miejsce donacji - RCKiK Łódź
Grupa krwi - 0 Rh+
Prywatny licznik - 8250 ml
Przyznane odznaczenia - ZHDK III
Od kwietnia próbowałem i nie szło, w końcu dało radę ale niby żyła się zapadła, nie polecam niemiłe uczucie wbijania igły 2x, siedzę teraz i tak będzie godzinę a już żyła boli
#barylkakrwi
Wpis został dodany za pomocą tego skryptu.
Dodaj wpis | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Skrypt do dodawania wpisów | Regulamin | Wzór wpisu | Strona akcji
Zaraz po tym jak napisałem posta ciśnienie wywaliło mi tak w żyłach przy zwrocie że aż krzyknąłem z bolu i zmieniali mi żyłę i na drugiej żyłę przy końcówce też mi nabrzmiała łapa jakbym syntolu wrzucił do bicka xd 1x takie coś mam przy oddawaniu krwi, naprawdę nie było to przyjemne, jakbym robił to 1x to bym się zniechęcił bardzo, także rada dla innych - upewnijcie się że wypiliscie dużo