Aktywne Wpisy
SynMichaua +538
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
Basiura89 +952
#powodz
Orlen - zaopatruje straż w darmowe paliwo i kawę
InPost - umożliwia darmowe przewozy darów dla powodzian
MediaExpert - udostępnia za darmo agregaty prądotwórcze
Dopisujcie kolejne firmy. Warto pamiętać, kiedy to się skończy ¯\(ツ)/¯
Orlen - zaopatruje straż w darmowe paliwo i kawę
InPost - umożliwia darmowe przewozy darów dla powodzian
MediaExpert - udostępnia za darmo agregaty prądotwórcze
Dopisujcie kolejne firmy. Warto pamiętać, kiedy to się skończy ¯\(ツ)/¯
"Dostęp zabroniony Brak aktywnego profilu zaufanego, proces logowania został przerwany."
Zmieniłem hasło i po 5 minutach już wszystko normalnie działało(dziwne że przy zmianie hasła nie wysyła sms autoryzacyjnego), mogę zalogować się do powyższych urzędów.
Dziwne jest to że po zmianie hasła dostawałem kod autoryzacyjny zaczynający się od numeracji 1 a nie od numeracji 5(bo to 5 sms autoryzacyjny w danym dniu).
Pytanie czy ktoś mi się włamał na konto czy błąd usługi profilu zaufanego?
Mam subskrypcję BIK więc jak ktoś weźmie na mnie kredyt to będę o tym wiedział.
Jeżeli ktoś włamał mi się na konto to jakieś kroki zabezpieczające powinienem wykonać?
#epuap #profilzaufany
https://www.wykop.pl/wpis/59239639
taki ten profil nie do końca zaufany....