Wpis z mikrobloga

@af5c37790094c48fdc28b75cfd95c523: ale kto tu mówi o posiadaniu najnowszego iphona i gonieniu za trendem ? ty czy ja ? pozatym samsung nie jest o wiele tańszy , w ogóle nie rozumiem jak można się podniecać telefonem który w moim wypadku służy do dzwonienia , co najwyżej jako nawigacja

no chyba że ktoś jest zbyt biedny na komputer i chce korzystać z internetu na telefonie i się podnieca że co kilka lat
  • Odpowiedz
@atari_xd: @theromanpolan: widzicie podobieńśtwo fanatyków APPLE do takich murzynów z afryki z jakiegoś plemienia, którzy mają "najlepsze" koraliki i czują się lepsi, niektóre kobiety z plemienia czują ich pozycję i łatwiej ulegają im, taka zabawa w kompleksy i przynależność lub nawet uważanie się za wyjątkowego
  • Odpowiedz
widzicie podobieńśtwo fanatyków APPLE do takich murzynów z afryki z jakiegoś plemienia, którzy mają "najlepsze" koraliki i czują się lepsi, niektóre kobiety z plemienia czują ich pozycję i łatwiej ulegają im, taka zabawa w kompleksy i przynależność lub nawet uważanie się za wyjątkowego

@af5c37790094c48fdc28b75cfd95c523: ale w każdym aspekcie to działa , zegarki są tymi samymi koralikami itd. i musisz mieć ładniejszy bo nie pociupciasz ¯\_(ツ)_/¯ według niektórych , wprowadzanie ludzi
  • Odpowiedz
@crypto-beagle: nie wiem ja tam robię dużo, przelewy, gram na giełdzie, trzymam hasła, mam pirdyliard walltetów, pierdyliard appek do ćwiczeń, milion appek do komunikacji, appki do szyfrowania danych, milion appek do nawigacji, dwa miliony innych appek, w sumie nic wielkiego
  • Odpowiedz
@atari_xd: myślałem że Twój argument to zamknięty system, że nie można nie wiem wgrać Linuxa i programować w C+, ale nadal nie rozumiem co jest na Android lepszego niż na iOS. Mam iPhone, Mac i iPad i nie muszę się niczym martwić a zapewne dzięki iCloud ma lepszy dostęp np. na komórce do tego co na laptopie. Ty byś nie zmienił swojego i ja swojego i dobrze ze każdy ma
  • Odpowiedz