Wpis z mikrobloga

Punkt graniczny dla pierwszego seksu dla faceta

• 15 14.1% (9)
  • 20 25.0% (16)
  • 25 32.8% (21)
  • 30 (czarodziej) 9.4% (6)
  • 35 (mag) 1.6% (1)
  • 40 (nekromancer) 3.1% (2)
  • 45 (licz) 0% (0)
  • 50 (widmo) 1.6% (1)
  • 90 (bóg) 4.7% (3)
  • Śmierć 7.8% (5)

Oddanych głosów: 64

• 23
  • Odpowiedz
@blargotron: mnie nie zaskoczyły, już przy 18lvl ludziom zapala sie kontrolka, że coś jest nie tak, bawią sie w pua itd, a 20 to już jesteś po 1 roku studiów i wtedy wchodzi blackpill lub mgtow( w rzeczywistości mstow)
  • Odpowiedz
@77023: A co to znaczy, jak komuś się nie zapaliła kontrolka wtedy? W ogóle to nie zależy np. jakie masz towarzystwo? W mojej klasie technikum (a więc wiek 16-20 lat) nie widziałem nawet o nikim, aby to robił, nikt o tym nie mówił. Dwóch widziałem może z dziewczynami w ogóle. Na studiach było podobnie.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:
Ale nie wiem do czego pijesz, zapytałem kiedy jest punkt bez powrotu, to znaczy w sensie chodzi o seks z obopólnej sympatii, a nie za kasę, bo oczywiście za kasę to takiego limitu nie ma.

tylko teraz pytanie czy sam stosunek który bedzie w sumie masturbacją kobiecym ciałem cokolwiek zmieni

Nie wiem czy zmieni i nie pytałem o to, coś pewnie zmieni, tylko nie wiem co. Poza tym w/g ekspertów
  • Odpowiedz
@blargotron: lol nie wiem popatrz jaka jest średnia bo sa takie statystyki i tyle
poza tym zaraz za kase za kase to moze być jedna a jej koleżanka już ten no intuicja jej podpowie :D
  • Odpowiedz
@blargotron: jak masz takie bardziej imprezowe otoczenie zaczniesz widzieć, że odstajesz, że coś jest nie tak, że oni tak swobodnie fadają z różowymi a tu dukasz. Ja też po technikum, akurat drogowe, ale łączone z ekonomem( gdzie było 20 różowych na 16 chłopa), swoją drogą moje najlepsze lata. Aądze, że im więcej różowych w twoim bezpośrednim otoczeniu, tym większe prawdopodobieństwo, że odczujesz, że z twoim prawictwem jest coś nie tak.
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:
Osobne pytanie jest takie: na jakim etapie uświadamiasz sobie, że ktoś ci wmówił, że "na pewno się jakaś znajdzie, poczekaj" i przeżyłeś całe swoje życie z ta radą w sercu i już teraz jesteś pustą powłoką i nie przeżyłeś zaspokojenia nawet jednej z podstawowych (podobno w/g Maslowa) potrzeb człowieka (co stawia z resztą pytanie, jak to przeżyłeś i czy to znaczy, że nie jesteś człowiekiem).

lol nie wiem popatrz jaka
  • Odpowiedz
@77023: No tak, jak mówię, to kwestia otoczenia. Ja zespół szkół technikum elektronik/elektryk/informatyk/mechatronik plus zasadnicza (ja sam elektronik). Możliwe, że były jakieś dwie dziewczyny na kilkaset chłopaków, w każdym razie na granicy błędu statystycznego. No fajnie te lata wspominam w większości, nie wiem czy najlepsze, studia też były fajne. Na studiach znowu, fizyka/fizyka techniczna/"informatyka stosowana" (to ja!)/mechatronika/astronomia, ogólnie instytut fizyki. Ilość dziewczyn może minimalnie większa.
  • Odpowiedz
@blargotron: Heh nie miałem nigdy takich problemów.
Srednia tego: https://www.pb.pl/sredni-wiek-inicjacji-seksualnej-w-polsce-to-563252

A odpowiadając na pytanie sorry co: Tak jeśli nie wyglądasz super dobrze to możesz konkurować z innymi samcami (tak to jest aż tak prymitywne szczególnie do ok 23 lat) zasobami. Czy to co widać np samochód """dobre""" ubrania czy to jakie ""super:: studia robisz, albo jak przeprowadzisz się do jakiegoś normalnego muzułmańskiego kraju (i tak Karyny na to lecą prawdopodobnie ich
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:

Heh nie miałem nigdy takich problemów.

W sensie jakich, to co pisałem o technikum itp.?

Srednia tego: https://www.pb.pl/sredni-wiek-inicjacji-seksualnej-w-polsce-to-563252

No OK, trochę wyżej niż w USA (17). A co to mi mówi właściwie? Nie o to pytałem w ankiecie naturalnie.

A odpowiadając na pytanie sorry co: Tak jeśli nie wyglądasz super dobrze to możesz konkurować z innymi samcami (tak to jest aż tak prymitywne szczególnie do ok 23 lat) zasobami. Czy
  • Odpowiedz
@blargotron: No tak najczęściej ludzie sie poznają na studiach w szkołach nietechnicznych oraz przez znajomych jak te opcje są u ciebie spalone to szanse są marne więc może pora szukać alternatyw swoją drogą wiesz jakie we Lwowie jest dobre jedzenie? Jak masz wydawać PLN-y na wakacje to tylko tam.
Warto jeszcze rozważyć jakieś zajęcia dodatkowe podałem przykład sztuk walki ale może w twojej okolicy znajduje się cos lepszego.
Jeśli chodzi o
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:

Polecam kółka zainteresowań

Hmm, nigdy nie byłem na czymś takim. Jakieś szachy to nie. Muszę poszukać. Jest coś takiego chyba TLUG (Toruń Linux Users Group), chociaż to pewnie 99% faceci. Idealnie musi być cos takiego, gdzie jednocześnie jest interesujące i mniejsze dysproporcje, tylko problem w tym, że to się prawie wyklucza.

ale hej w szkołach sztuk walki można spotkać sporo fajnych ludzi

Sztuki walki zdecydowanie, tylko znowu problem wspomnianej dysproporcji.
  • Odpowiedz
@blargotron: Liczyłem ze u ciebie nie będzie tak depresyjnie ale jeśli wszystkie opcje odpadają to pozostaje nauka języka masterowanie zawodu i wyprowadzka z kraju ja sie wybieram za ok rok :)
  • Odpowiedz
@Rustyyyy:

No tak najczęściej ludzie sie poznają na studiach w szkołach nietechnicznych

Mogę, ale tylko niestacjonarnie, bo pracuję.

oraz przez znajomych

To nie jest niewykluczone w zasadzie, nie wiem. Znajomi w pracy? Może być ryzykowne. Mam tez jakiś, z którymi już nie pracuję, ale mam nr. tel, mniej ryzykowne.

swoją drogą wiesz jakie we Lwowie jest dobre jedzenie

Aha, ty mówiłeś o tym państwie na U... Nie wiem, czy to jest
  • Odpowiedz