Aktywne Wpisy

Uriel0987 +1
Kto chce linka?
#cloutmma
#cloutmma

Ale jestem #!$%@?, czasem mi się przypominają moje zajawki i słomiany zapał, to aż mnie skręca. Robilam wszystko, boks, perkusja, strzelanie, gitara, malowanie, rzeźbienie, lepienie, #!$%@? muje dzikie węże, wszystko to znam tak na 10%. Jestem zażenowana samą sobą.

Punkt graniczny dla pierwszego seksu dla faceta
tylko teraz pytanie czy sam stosunek który bedzie w sumie masturbacją kobiecym ciałem cokolwiek zmieni
źródło: comment_1626715215UR93a6qTMhWCmy8kJx8NFh.jpg
PobierzAle nie wiem do czego pijesz, zapytałem kiedy jest punkt bez powrotu, to znaczy w sensie chodzi o seks z obopólnej sympatii, a nie za kasę, bo oczywiście za kasę to takiego limitu nie ma.
Nie wiem czy zmieni i nie pytałem o to, coś pewnie zmieni, tylko nie wiem co. Poza tym w/g ekspertów
poza tym zaraz za kase za kase to moze być jedna a jej koleżanka już ten no intuicja jej podpowie :D
Osobne pytanie jest takie: na jakim etapie uświadamiasz sobie, że ktoś ci wmówił, że "na pewno się jakaś znajdzie, poczekaj" i przeżyłeś całe swoje życie z ta radą w sercu i już teraz jesteś pustą powłoką i nie przeżyłeś zaspokojenia nawet jednej z podstawowych (podobno w/g Maslowa) potrzeb człowieka (co stawia z resztą pytanie, jak to przeżyłeś i czy to znaczy, że nie jesteś człowiekiem).
Srednia tego: https://www.pb.pl/sredni-wiek-inicjacji-seksualnej-w-polsce-to-563252
A odpowiadając na pytanie sorry co: Tak jeśli nie wyglądasz super dobrze to możesz konkurować z innymi samcami (tak to jest aż tak prymitywne szczególnie do ok 23 lat) zasobami. Czy to co widać np samochód """dobre""" ubrania czy to jakie ""super:: studia robisz, albo jak przeprowadzisz się do jakiegoś normalnego muzułmańskiego kraju (i tak Karyny na to lecą prawdopodobnie ich
W sensie jakich, to co pisałem o technikum itp.?
No OK, trochę wyżej niż w USA (17). A co to mi mówi właściwie? Nie o to pytałem w ankiecie naturalnie.
Warto jeszcze rozważyć jakieś zajęcia dodatkowe podałem przykład sztuk walki ale może w twojej okolicy znajduje się cos lepszego.
Jeśli chodzi o
Hmm, nigdy nie byłem na czymś takim. Jakieś szachy to nie. Muszę poszukać. Jest coś takiego chyba TLUG (Toruń Linux Users Group), chociaż to pewnie 99% faceci. Idealnie musi być cos takiego, gdzie jednocześnie jest interesujące i mniejsze dysproporcje, tylko problem w tym, że to się prawie wyklucza.
Sztuki walki zdecydowanie, tylko znowu problem wspomnianej dysproporcji.
Mogę, ale tylko niestacjonarnie, bo pracuję.
To nie jest niewykluczone w zasadzie, nie wiem. Znajomi w pracy? Może być ryzykowne. Mam tez jakiś, z którymi już nie pracuję, ale mam nr. tel, mniej ryzykowne.
Aha, ty mówiłeś o tym państwie na U... Nie wiem, czy to jest