Trafiłem w necie na 10 lat starszą typiarkę (ja lvl 24). Pisaliśmy jakieś dwa tygodnie na spontanie, ona nawet nie prosiła mnie o zdjęcie, bo z góry mnie skreśliła. „Anon tylko nie myśl o spotkaniu, bo dobrze wiesz, że to zły pomysł… anon tu nie chodzi o wiek, tu chodzi o CHARAKTER, za bardzo się różnimy i ty w tym wieku masz jeszcze pewne braki”. „I uważaj co piszesz anon, bo i tak nigdy nic z tego nie będzie i nigdy się nie spotkamy”. Ok.
Wysłałem jej zdjęcie young chada. I to takiego ze średniej półki, nie żadnego Adonisa. Co się potem… xD typiarka zaczęła sama spamować, mój telefon robił za wibrator a ja kisnąłem po drugiej stronie. Kazdej nocy przed snem „Jak będziesz chciał to się odezwij anon kiss emoji”, nie minęły dwa dni, a zaczęło się wysyłanie softów xD zaraz potem zaczęła mnie wypytywać o preferencje seksualne (anon no zdradź więcej szczegółów…), a kilka godzin później sama zaczęła prowokować pikantną rozmowę, którą urwałem po kilku wiadomościach, bo juz mi niedobrze było od tego gadziego mózgu. Zaproponowałem dla jaj spotkanie. „No w sumie trochę mnie kusi, by się zgodzić…” XD
Ale tak, liczy się charakter xD nic z tego nie będzie anon, bo chodzi o różnicę w patrzeniu na świat, w charakt… o ku**a, chad. Wiesz co, juz nie musisz uważać na to co piszesz hihi, może się spotkamy hihi
@magiczny_banan: Zawsze jest ściemnianie że chodzi o coś innego niż to że nie jesteś chadem. Albo jesteś za młody, albo za stary, albo cokolwiek co niby przeszkadza.
One wiedzą że 95% facetów im się nie podoba więc racjonalnie z góry założyła że najprawdopodobniej należysz do tych 95%. Wysłałeś zdjęcie chada no to się okazało że jednak trafiła jej się top partia i śpiewka się zmieniła.
@magiczny_banan: to jest normalne że wiek nie ma znaczenia jak dobrze wyglądasz to peklujesz julki w kazdym wieku i dla niej już różnica wieku nie jest istotna ( ͡°͜ʖ͡°)
@magiczny_banan: Tylko jak często się trafia taki chad. To tak jakbyś zazdrościł milionerom, których jest garstka. Do tego chady to często z charakterem bad boya, więc poruchają, a nigdy nie stworzą głębokiej relacji. Zwykły facet szuka sobie żony i tutaj cechy osobowe są niezwykle istotne, raczej 10 lat młodszy to słaby pomysł. Ciekawe czy facetom nie odwaliłoby gdyby jakaś bardzo atrakcyjna kobieta była nimi zainteresowana. Nawet jak nie jest zainteresowana
No i oczywiście jak w relau okaże się że nie jesteś chadem to powie że musi cię olać bo ją oszukałeś i żeś oszust i kłamca.
Jednak jeśli byłbyś prawdziwym chadem i okłamał ją w ten sposób że byś wysłał zdjęcie jakiegoś przegrywa/incela, a potem okazało się żeś naprawdę chad, to by ci w mig wybaczyła i byłby dla niej to w sumie zabawny żart i ciekawa przygoda.
@Musze_wygrac_zycie Nie mierz innych swoją miarą. Umiejętność oparcia się pokusie pokazuje czy jesteś człowiekiem czy zwierzęciem. Faktem jest, że sporo się znajdzie takich "zwierząt" po obu stronach ale nie generalizujmy, bo nie każdy / każda będzie tak reagować. Bardziej dotyczy to tych zdesperowanych z jakichś powodów jednostek.
@magiczny_banan: ale #!$%@?, bo przecież w drugą stronę taka sytuacja nigdy by nie miała miejsca XD, żyjecie w jakimś wyimaginowanym świecie sami smyrając sie po jajkach i napędzając to #!$%@? na tym tagu
Trafiłem w necie na 10 lat starszą typiarkę (ja lvl 24). Pisaliśmy jakieś dwa tygodnie na spontanie, ona nawet nie prosiła mnie o zdjęcie, bo z góry mnie skreśliła. „Anon tylko nie myśl o spotkaniu, bo dobrze wiesz, że to zły pomysł… anon tu nie chodzi o wiek, tu chodzi o CHARAKTER, za bardzo się różnimy i ty w tym wieku masz jeszcze pewne braki”. „I uważaj co piszesz anon, bo i tak nigdy nic z tego nie będzie i nigdy się nie spotkamy”. Ok.
Wysłałem jej zdjęcie young chada. I to takiego ze średniej półki, nie żadnego Adonisa. Co się potem… xD typiarka zaczęła sama spamować, mój telefon robił za wibrator a ja kisnąłem po drugiej stronie. Kazdej nocy przed snem „Jak będziesz chciał to się odezwij anon kiss emoji”, nie minęły dwa dni, a zaczęło się wysyłanie softów xD zaraz potem zaczęła mnie wypytywać o preferencje seksualne (anon no zdradź więcej szczegółów…), a kilka godzin później sama zaczęła prowokować pikantną rozmowę, którą urwałem po kilku wiadomościach, bo juz mi niedobrze było od tego gadziego mózgu. Zaproponowałem dla jaj spotkanie. „No w sumie trochę mnie kusi, by się zgodzić…” XD
Ale tak, liczy się charakter xD nic z tego nie będzie anon, bo chodzi o różnicę w patrzeniu na świat, w charakt… o ku**a, chad. Wiesz co, juz nie musisz uważać na to co piszesz hihi, może się spotkamy hihi
ha tffffu #blackpill #przegryw
Komentarz usunięty przez moderatora
One wiedzą że 95% facetów im się nie podoba więc racjonalnie z góry założyła że najprawdopodobniej należysz do tych 95%.
Wysłałeś zdjęcie chada no to się okazało że jednak trafiła jej się top partia i śpiewka się zmieniła.
W sumie, typowe.
Komentarz usunięty przez autora
Ciekawe czy facetom nie odwaliłoby gdyby jakaś bardzo atrakcyjna kobieta była nimi zainteresowana. Nawet jak nie jest zainteresowana
Jednak jeśli byłbyś prawdziwym chadem i okłamał ją w ten sposób że byś wysłał zdjęcie jakiegoś przegrywa/incela, a potem okazało się żeś naprawdę chad, to by ci w mig wybaczyła i byłby dla niej to w sumie zabawny żart i ciekawa przygoda.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Musze_wygrac_zycie