Aktywne Wpisy
jabol6000 +100
biedakwsiowy +2
#kiciochpyta jak to możliwe że mając ponadprzeciętne iq stwierdzone psychiatrycznie przy okazji diagnozy autyzmu mam problem z podstawową matematyką w liceum? testy iq matematyczne idą mi całkiem dobrze, wychodzą mi naprawdę spoko wyniki a na matmie zaćmienie umysłu. Myślałem żeby pójść sobie kiedyś na #politechnika no ale nie pójdę skoro nie kumam matmy. Jak myślicie, jak to możliwe że mając iq wyższe od przeciętnej mam problem z całkowicie przeciętną matematyką w 3
Cześć Mirki,
mam takie pytanie do ludzi #zwiazki , jak sobie radzicie gdy czujecie się mniej atrakcyjni od swojej drugiej połówki? Lub jeżeli druga połówka miała bardziej atrakcyjnego partnera/partnerkę niż wy? Czy słyszycie to od drugiej osoby, w sensie: "Anon, cenie w tobie inne rzeczy niż wygląd" albo "Anon, no tak on był przystojny" etc.? Spływa to po was? Jeżeli tak to nie czujecie się jacyś wybrakowani?
Piszę to jako mężczyzna ale pewnie ten problem dotyczy (w mniejszym stopniu) kobiet.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f16e1faff2b5000bc325cc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Cały czas czułem, że mi nie wierzyła gdy mówiłem, że mi się podoba...
A nie kłamałem
To cholernie bolało
Jedyną radę jaką mam to skupienie się na swoich zaletach i rozwijanie swoich umiejętności.