Aktywne Wpisy
Szarmancki-Los +48
Zawsze jak gram w gierki to robię to jednym schematem, mianowicie być jak najbardziej szlachetny i nie popełniać żadnych przestępstw, o ile to jest niezbędne fabularnie.
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
Jeśli mogę komuś darować życie to daruję, jak mogę odmówić nagrody za wykonanie zadania to odmówię, nigdy nie kradnę przedmiotów jeśli jest możliwość zdobycia ich w sposób legalny(chociaż wiadomo, zawsze plądruję zwłoki pokonanych przeciwników, nie wiem czy liczy się to jako kradzież).
Nawet jeśli już gram
wfyokyga +127
Dobranoc
POTĘŻNY CHRZEŚCIJANKI CHAD TERLIKOWSKI VS CZARNEK VIRGIN POLSKOKATOLIK
@Kozajsza: to samo stało się z Gertychem na przestrzeni 15 lat - "bestia z natury endecka" stała się głosem rozumu.
Fakt faktem, że tyczy sie to wszystkich opcji - przy wyczynach Czarnka czy Suskiego to taka Begerowa czy cham Niesiołowski także wyglądają jak mężowie stanu i
@Neubert:
To co mowi i robi Czarnek nie ma nic wspolnego z przekazem religii z ktora sie identyfikuje, co pieknie mu wypunktowal Czarnek, zreszta cala PISowska jawna niechec do LGBT tez jest tak nie bardzo z przekazem chrzescijanstwa. I nie ma znaczenia ile
Komentarz usunięty przez autora
Niedługo może zrozumiecie, że po odwróceniu się od PiS nie idą oni w stronę "totalnej opozycji".
Przecież właśnie Terlikowski jest tutaj najbardziej szczery. Dalej wierzy w to co wierzy i nie podoba mu się co wyprawiają i wyglądaju o kościele i Bogu pisowsko-katolickie szury.
Przecież gdyby nie był szczery to by mógł bić brawo że PiS rządzi i mieć z tego tyle profitów ile mu się będzie podobało....
@slapdash: kwestia nieuznania przez Czarnka protestantów jako Chrześcijan przypomina mi stary
@IcyHot: Ale ja również uważam, że jest szczery. I że faktycznie mu się PIS ani większość hierarchów nie podoba. Całkowicie się zgadzam z Twoją opinią. Jednak ja pisałem o czymś zupełnie innym: o pewnym skomplikowanym mechanizmie psychologicznym, który dotyczy niemal wszystkich, a szczególnie ciekawie objawia się u ludzi wykształconych i oczytanych, jak p. Tomasz.
Komentarz usunięty przez autora
@would_an_idiot_do_that: ło #!$%@?, udzieliła mi się głupota tego kmiota. Oczywiście, chciałem napisać, że wg niego protestanci to nie chrześcijanie.
Usuwam własną brednię, ale dla przyzwoitości wrzucam kopię w spoiler.
@DryfWiatrowZachodnich: To tylko pokazuje jak głęboka jest wiara u większości katolików w Polsce. Odbębnić sakramenty, chodzić na msze itp.