Robiłem te bułeczki marokanskie które niedawno widzialem na wykopie. Wyglądają średnio, ale jakbym miał porównać smak to wyobrazcie sobie najlepsze sranie w życiu i pomnóżcie przez dwa, no pyszne są xD
@JaFracek: ja za pierwszym razem z kolei za cienkie xD W ogole to polecam rozwalkowac cale ciasto i wykroic z niego kolka, mozesz na przyklad od malej miseczki wykroic, wtedy masz fajne rowne ciasto wszedzie
Wyglądają średnio, ale jakbym miał porównać smak to wyobrazcie sobie najlepsze sranie w życiu
@Megawonsz_dziewienc: Jak na chwalenie smaku i swoich wypieków, to trochę niefortunne to zdanie. Ale gratki, pewnie niedługo sam się zabiorę, chociaż moi domownicy ograniczają mąkę ostatnio ( ͡°ʖ̯͡°)
@Megawonsz_dziewienc: gościu drugi raz mi robisz smaka, wcześniej burrito od policzonej szamy, a teraz to :D jak to smażysz na patelni to te boki "bułki" też dochodzą? czy lepiej ddać to ddo piekarnika?
źródło: comment_1625976115imtZpAmor2i12F2WODlKPi.jpg
Pobierzźródło: comment_162598527675UidhGXGIjGWCq0sywPBx.jpg
PobierzW ogole to polecam rozwalkowac cale ciasto i wykroic z niego kolka, mozesz na przyklad od malej miseczki wykroic, wtedy masz fajne rowne ciasto wszedzie
@Megawonsz_dziewienc: Jak na chwalenie smaku i swoich wypieków, to trochę niefortunne to zdanie.
Ale gratki, pewnie niedługo sam się zabiorę, chociaż moi domownicy ograniczają mąkę ostatnio ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1625992090LhQhhlV53jnbu9nZcuWbvL.jpg
Pobierzjak to smażysz na patelni to te boki "bułki" też dochodzą? czy lepiej ddać to ddo piekarnika?