Wpis z mikrobloga

@szyryfyry1: Niekoniecznie. Najprawdopodobniej nie będziesz miał żadnych objawów ubocznych - zresztą jeśli byś miał to zwykły paracetamol powinien pomóc. Poważnie życzę Ci zdrowia. Moim zdaniem szczepionka dla Ciebie znacząco zwiększy na to szanse.

@dziecielinapala: Zależy czego, o ile pamięć mnie nie myli to alkohol w stężeniu ponad 10-15% jest cytoksyczny - jeśli to takie dawki, to pewnie wiele osób z tagu będzie się o niego bardzo martwić.
@wrzesien: No 2 tyg z dniem przerwy gdzie myślałem, że zdrowieje.. Rozkrecalo się z dnia na dzień, gorączka, dreszcze, kaszel wieczorami, niemoc, słaby byłem bardzo i spałem większość dnia, brak apetytu w późniejszych dniach i nawet pić mi się nie chciało, nie mówiąc o ruchaniu XD
@wrzesien: Wszystko git, kuska stoi, forma i kondycja w normie i lecimy dawno z progresem :).. Nie robiłem testu, nie siedziałem w kwarantannie, nie zgodziłem się na test i nie jestem uważany za ozdrowienca, zresztą żona też nie bi też to olała, ona nie miała smaku i węchu z półtora miesiąca tylko