Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +117
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
Querly96 +68
Mam taka sytuacje, mam pomieszczenie gdzie mam doprowadzone skretki z kilku pomieszczeń oraz bedzie znajdowal się terminal światłowodowy. Planowalem uzyc switcha i podpiac do niego te skretki ale teraz sie zastanawiam, bo przeciez musialbym switcha wpiac od razu za tym terminalem, co wydaje mi sie, ze nie bedzie dzialac tak jak myslalem. Router mial byc w innym pokoju podpiety wlasnie pod ten jeden kabel ktory szedl by ze switcha. Jakie sa opcje, zeby to rozwiac i mialo to rece i nogi?
#siecikomputerowe #sieci #komputery
Komentarz usunięty przez autora
@matehvs: z gniazdem WAN i gniazdem LAN bo gdzie switcha podepniesz? musisz go podpiąć do routera