Za to co napisze możecie mieć ochote spalić mnie żywcem na chruście, ale co tam. Ja zawsze zbijam piątki z rudym, zielonym, czarnym, przeźroczystym jak nitro..........z białym mleczno-cukrowym nie zbijam, bo nie ma swojego kanału, ale dostaje ochłapy od rudego, wiec w sumie tez zbijam. Wam też polecam i pozdrawiam Fiotr Pronczewski #kononowicz
@SVETER: Czasem zdarzy mi się obejrzeć jakiś film na telefonie, przez apkę YT (normalnie używam YouTube Vanced, blokuje reklamy) i nie mam pojęcia jak ludzie są w stanie tak oglądać. Mój mózg blokuje mi całkowicie jakiekolwiek poczucie rozrywki, gdy film jest przerywany co chwilę reklamą. Może to dlatego, że przestałem oglądać telewizję i się odzwyczaiłem od reklam, ale no, nie mogę. Choć blokowanie reklam na Szkolnej i Boboli to nie tylko
@hyperrr: Ostatnio dopiero odkryłem opcję zalogowania się na swoje konto, wtedy pod filmem musisz kliknąć w sekcję komentarzy i tam jest opcja. @SVETER: Tym razem nie przez tv, ale radio w pracy, słowo euro dało mi PTSD, przez tę je**ną reklamę Euro RTV ( ͡°ʖ̯͡°)
@hyperrr: jak się zalogujesz w vanced poprzez microG na swoje konto to bez problemu.
Ja mam problem na jednym telefonie. Na Xiaomi mi A1 bez problemu mogę się zalogować, na POCO F2 pro już nie, ale że ja nie komentuje to mi to nie przeszkadza. Ważne że wycina reklamy.
Wprawdzie zgłoszenia samego profilu zostały odrzucone ale zgłoszenie dotyczące tego obrzydliwie manipulującego wpisu o ojcu i synu zaakceptowane, a za chwilę patrze banan, mam nadzieję że na długo.
Nikogo nie wolno nienawidzić i nikim nie wolno pogardzać. Dlatego, że nienawiść i pogarda są niszczące - niszczą tego człowieka, którym pogardzam, bo nie zostawiają mu już szansy na odmianę. I niszczą też mnie - bo skoro jest we mnie nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło... #ukraina #rosja
#kononowicz
Komentarz usunięty przez moderatora
@Muumit: Przez to tez. Rzucilem tv i jak jest teraz euro to w przerwie wylaczam, bo nie moge znieść tych porypanych reklam.
@SVETER: Tym razem nie przez tv, ale radio w pracy, słowo euro dało mi PTSD, przez tę je**ną reklamę Euro RTV ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ja mam problem na jednym telefonie.
Na Xiaomi mi A1 bez problemu mogę się zalogować, na POCO F2 pro już nie, ale że ja nie komentuje to mi to nie przeszkadza. Ważne że wycina reklamy.
@Muumit: Aaaaa to faktycznie. Nie dosyc, ze piosenki w kólko te same z nowosci az sie rzygac chce to dobijaja tymi irytujacymi reklamami.