Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +23
Na jednym forów motoryzacyjnych dostałem ,,gratulacje" w cudzysłowie, że kupiłem silnik litrowy 60 KM, a jeżdżę głównie w podróże (jazda miejska / aglomeracyjna odpowiada za max 20% moich przebiegów, z czego 1/4 poza moim miastem), z czego 80-90% tras (ponad 2/3 ogólnego przebiegu) robię na drogach szybkiego ruchu, gdzie pyrkam sobie na tempomacie 110-115 na prawym (i środkowym) pasie i w chwilowych porywach 116-120 na lewym.
Cóż...
Taki posiadałem budżet - 60
Cóż...
Taki posiadałem budżet - 60
POPCORN-KERNAL +377
#blackpill
#wzrost
#przegryw
Jest mi tak przykro, że chce się mi płakać. Pisałem tutaj kilka dni temu o swych porażkach na polu matrymonialnych. Dla przypomnienia ten gość co ma 163 a dziewczyny mu jeździły. Co poszło nie tak, że chcę się wyżalić?
Nie wiem czy to kwestia miejsca gdzie mieszkam, ale jestem stale otaczany przez dryblasów przez co czuję się jeszcze gorzej.
O godzinie 17 wybrałem się do marketu. Po drodze natknąłem się na pakera 190. Nie muszę chyba dodawać, że mijając go czułem się jak nie-facet.
W samym sklepie zauważyłem Oskarka. Na oko 18 lat, chudziutki, ale miał modną fryzurę i ponad 185cm wzrostu. Było też kilku innych kolesi o wiele przewyższających mnie wzrostem.
Po wyjściu ze sklepu od razu minęła mnie para. On obcięty maszynką na zero 2 metry miał jak nic, a laska niższa ode mnie, poniżej 160. To mnie dobiło. Nie dość że natknąłem się na 2 metrowego kolesia to szedł za rękę z niską dziewczyną. Bardziej przykrego dla niskiego kolesia być nie może.
Wczoraj też nie miałem lepszego dnia. Udałem się do lombardu, a przy okazji po drodze minęło mnie wielu facetów, każdy co najmniej 180. A kilku miało 190 jak nic.
Na dobitkę gdy wbiłem do żabki, tam w kolejce przede mną stało 2 kolesi po 185 każdy, a za mną ustawił się typ co miał jeszcze więcej.
Nikt nie wie jak się czuję. To jest coś okropnego. I nie wiem czy to wina miasta, w którym mieszkam. Powinni być kolesie w różnym wzroście. Zarówno 180 jak i 170 i ci poniżej. A ja trafiam częściej na gości koło 190 niż takich 170. I mowa nie tylko o młodym pokoleniu ale i takich kolesiach co mają i 50 lat.
@wilhelm99
@Freak_001
@DeineVater
@programista1992
@morfeusz369
@przegryw162cm
@JudeMason
@Mijun
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e0ba12d55354000ab6d741
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
17-20 cm to gigantyczna różnica wzrostu. Więc nie jesteś w stanie oszacować co do centa kto ile ma. Na pewno mijasz średniego gościa 180 przy którym wyglądasz jak małe dziecko i od razu mu dodajesz że ma 185.
Albo typ 177 wyższy o głowę i też u Ciebie w oczach ma +180.
Na pewno wielu z nich mimo iż są wysocy też mają jakiś problem ze sobą typu: mam zakola a
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: Dziewczyny, które mu jeździły pic rel.
Życie to k...
Zaakceptował: karmelkowa
@AnonimoweMirkoWyznania: zalosne porownanie xD Faceci lubia rozne biusty. Co do wzrostu jest
@LordDarthVader: To jedyny target na niskiego, ale ile jest takich? Kilka procent. A w dodatku one tez leca na wysokich, a moze i jeszcze wiekszego bzika na punkcie wzrostu maja ze
@Mijun: Jaka? Ja myślę, że wysocy nie bardzo lecą na wysokie kobiety. ( ͡° ͜ʖ ͡°)