Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#blackpill
#wzrost
#przegryw

Jest mi tak przykro, że chce się mi płakać. Pisałem tutaj kilka dni temu o swych porażkach na polu matrymonialnych. Dla przypomnienia ten gość co ma 163 a dziewczyny mu jeździły. Co poszło nie tak, że chcę się wyżalić?

Nie wiem czy to kwestia miejsca gdzie mieszkam, ale jestem stale otaczany przez dryblasów przez co czuję się jeszcze gorzej.

O godzinie 17 wybrałem się do marketu. Po drodze natknąłem się na pakera 190. Nie muszę chyba dodawać, że mijając go czułem się jak nie-facet.
W samym sklepie zauważyłem Oskarka. Na oko 18 lat, chudziutki, ale miał modną fryzurę i ponad 185cm wzrostu. Było też kilku innych kolesi o wiele przewyższających mnie wzrostem.

Po wyjściu ze sklepu od razu minęła mnie para. On obcięty maszynką na zero 2 metry miał jak nic, a laska niższa ode mnie, poniżej 160. To mnie dobiło. Nie dość że natknąłem się na 2 metrowego kolesia to szedł za rękę z niską dziewczyną. Bardziej przykrego dla niskiego kolesia być nie może.

Wczoraj też nie miałem lepszego dnia. Udałem się do lombardu, a przy okazji po drodze minęło mnie wielu facetów, każdy co najmniej 180. A kilku miało 190 jak nic.
Na dobitkę gdy wbiłem do żabki, tam w kolejce przede mną stało 2 kolesi po 185 każdy, a za mną ustawił się typ co miał jeszcze więcej.

Nikt nie wie jak się czuję. To jest coś okropnego. I nie wiem czy to wina miasta, w którym mieszkam. Powinni być kolesie w różnym wzroście. Zarówno 180 jak i 170 i ci poniżej. A ja trafiam częściej na gości koło 190 niż takich 170. I mowa nie tylko o młodym pokoleniu ale i takich kolesiach co mają i 50 lat.

@wilhelm99
@Freak_001
@DeineVater
@programista1992
@morfeusz369
@przegryw162cm
@JudeMason
@Mijun

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60e0ba12d55354000ab6d741
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 9
@AnonimoweMirkoWyznania: Jak będziesz się porównywał z innymi to nigdy nie będziesz szczęśliwy. To co musisz zrobić to skupić się na niskich dziewczynach które mogą być twoje. Widzisz taką i już zagadujesz. Zostań kolekcjonerem tych niskich. Licz ile fajnych niskich dziewczyn spotkałeś i do ilu zagadałeś zamiast ilu wysokich facetów spotkałeś po drodze.

Na pewno wielu z nich mimo iż są wysocy też mają jakiś problem ze sobą typu: mam zakola a
Wysocy faceci sa mi obojetni. Widzac jednak karlice z takimi gigantami mam pewien dysonans, bo przeciez tylko laski z tindera leca na wysokich, a nie normalne dziewczyny. No i podobno taka roznica wzrostu jest niepraktyczna ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PrzyjemnyZiomek: A ja ciągle mijam dziewczynki i kobiety z większym biustem od mojego

Życie to k...

@AnonimoweMirkoWyznania: zalosne porownanie xD Faceci lubia rozne biusty. Co do wzrostu jest
To co musisz zrobić to skupić się na niskich dziewczynach które mogą być twoje. Widzisz taką i już zagadujesz. Zostań kolekcjonerem tych niskich. Licz ile fajnych niskich dziewczyn spotkałeś i do ilu zagadałeś zamiast ilu wysokich facetów spotkałeś po drodze.

@LordDarthVader: To jedyny target na niskiego, ale ile jest takich? Kilka procent. A w dodatku one tez leca na wysokich, a moze i jeszcze wiekszego bzika na punkcie wzrostu maja ze