Aktywne Wpisy
Grooveer +5
Bomby z HIMARS o zasięgu 150 km, które załatwi USA Ukrainie robią o wiele mniejszy wybuch niż obecne rakiety z HIMARS do 80 km. Stworzono je z myślą o walce z terrorystami. Nie zrobiono produkcji seryjnej, bo nie znaleziono kupca. Dlatego te bomby pomogą UA, ale to nie będzie żaden game charger.
#wojna #ukraina
#wojna #ukraina
stanleymorison +10
PS. Gość potem usunął ten wpis bo polacy (słusznie) spłakali mu się w komentarzch.
Nazywajcie mnie ruskimi onucami, mam to w dupie ale to jest właśnie kwintesencja tego, czym gardzę. Wiecie czemu ten baran usunął wpis? Bynajmniej nie dlatego, że polacy wyłumaczyli mu w komentarzach kim był Bandera. Gość usunął wpis, żeby nie denerwować polaków, bo nasz głos jest Ukrainie bardzo potrzebny. Tyle. Gość pewnie nadal uważa Banderę za bohatera, ale woli
Nazywajcie mnie ruskimi onucami, mam to w dupie ale to jest właśnie kwintesencja tego, czym gardzę. Wiecie czemu ten baran usunął wpis? Bynajmniej nie dlatego, że polacy wyłumaczyli mu w komentarzach kim był Bandera. Gość usunął wpis, żeby nie denerwować polaków, bo nasz głos jest Ukrainie bardzo potrzebny. Tyle. Gość pewnie nadal uważa Banderę za bohatera, ale woli
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Its over dla chlopa
Ehhhhhh
#przegryw #blackpill
Komentarz usunięty przez autora