Aktywne Wpisy
Dzonsin +67
#walentynki #promocja #diva
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień
Mam stałą kobietę divę, do której uczęszczam już ponad 6 miesięcy. Po namyślę i chęci spędzania walentynek jak zakochana para. Postanowiłem napisać do niej czy istnieje możliwość wynajęcia jej na walentynki (pół dnia i nocy). Z miła checia się zgodziła i zrobiła mi kolosalny rabat.
Mam plan zabrać, ją na wypasioną kawę z ciastem, na seans filmowy, mega smaczną kolację. Noc skończymy u mnie.
Mam ochotę, zrobić jej dzień

ReeceWithouterpoon +167

A pamiętacie ile zarabialiście i co mogliście za te śmieszne pieniądze kupić? Też pamiętam.
A pamiętacie biednych przedsiębiorców, którym ciągle było mało i unikali VATu? Pamiętam.
Tusk i jego banda która na szczęście przez te lata uległa degradacji, reprezentuje interesy swoje własne głaskając żerującą na Polakach klasę średnią. Dziś Polakom żyje się o wiele lepiej niż za mrocznych czasów Platformy sterowanej przez Tuska. Miejmy tego świadomość i proszę, nie tęsknijmy do czasów kiedy był tzw. rynek pracodawcy, w którym ludzie za ciężką pracę dostawali niegodne wypłaty, a pan Janusz bogacił się na wyzysku i bezkarnym unikaniu podatków. To przez nich był chlew w tym kraju. Nie było żadnej pomocy socjalnej dla rodzin, obywatel miał tylko jedno. miał zapi3rdalać.
Precz z #donaldtusk #platformaobywatelska
#polska
szkoda, ze ludzie wydaja np fortune na kosmicznie drozejace materialy budowlane. Ale to pewnie ci zli przedsiebiorcy ktorymi tak tu gardzisz podnosza ceny jak tylko PiS Polakom daje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak panstwo robi #!$%@? kontrakty w Lasach Panstwowych i więźba na dachy wzrosla o 100% ostatnio to