Wpis z mikrobloga

@usunalemkonto: to legitne ? Do adresu tylko sa transacje IN , moze byc ze pool jest zablokowany i nie wycisgniesz tej kasy. Niski cap tak samo ogolnie to troche ryzykowne? Dzis chyba startuje LAMBO coin naganiaja na to od kilku dni wiec w kilka godzin mozna zrobic pempunddemp
@Nietak_nietak: czy legitne? Jak to z wszystkimi yeld farms, jedna na 3 daje fajnie zarobic. Maly market cap bo wystartowali dzis o 4 nad ranem. Tak, pools i farms beda zablokowane przez 7 dni dlatego zapakuje tylko swoje BUSD za 2 dyszki dostajac w nagrode ich natywnego tokena, jesli po tygodniu nie bedzie wiele wart, przynajmniej odzyskam te 20 BUSD o tej samej wartosci. Magmy za 50 dyszek kupilem czysto spekulacyjnie,
@elementarz1: @Nietak_nietak: to jest pierwszy dzien, wiec wyglada spoko, wlasnie dokupilem na dipie za kolejne 20 dyszki aby usrednic cene. Warto tez pamietac , ze odbieranie nagrod bedzie zablokowane na 7 dni wiec cena moze poleciec powaznie w dol w momencie kiedy wszyscy rzuca sie na sprzedaz swoich plonów. Inna sprawa, ze warto miec luzne kilka MAGMA na porfelu (niezablokowane na pools) do szybkiej sprzedazy gdyby cena w przeciagu nastepnych
@Nietak_nietak: @unxtres @elementarz1 @lovedrop
Dobre wiadomosci, ktos zadal pytanie developerom na telegramie co jesli cena walnie na pysk za 6 dni w momencie gdy wszyscy odbiora plony i zechca je raptownie sprzedawac. Otoz uruchomia pools aby uzywac MAGMA do dostawania nagrod w BUSD, nie wiem jakie to bedzie mialo przelozenie na zyski ale jest to jakis plan B gdyby cos poszlo nie tak, co w sumie swiadczy dobrze o developerach.
https://www.magmacakefinance.com/house
usunalemkonto - @Nietak_nietak: @unxtres @elementarz1 @lovedrop
Dobre wiadomosci, kt...

źródło: comment_1625330367NzGDkUilk0Bs8stTdIVIxa.jpg

Pobierz
@usunalemkonto: dzięki za polecenie, fajnie to wygląda, stakuję sobie teraz tą magmę, widzę ładny przyrost i sorry za lamerskie pytanie, ale.... co teraz? ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak długo musze to teraz tam trzymać?
@usunalemkonto: niby wszystko ładnie wyglada na wykresie, potroiłem wkład na chwilę, pool działa swietnie, farm działa swietnie mam juz z 10x wiecej tokenow niz kupilem, na pool mam juz z 4 razy wiecej tokenów niż kupiłem, ale... CAŁY CZAS UBYWA WALLETÓW
@Nietak_nietak: ja jestem amatur i na chłopski rozum to ten skok z 3 dolarów na 7 był dla niektorych wystarczający żeby już wyjść z zyskiem z tego projektu. Jak dołączyłem to było o 40 walletów więcej niz teraz a mineło z 5 godzin. Czasami tak jest jak to już aktualni holderzy dokupują. Cena rosnie, ale nie przybywa nowych osób. To taka najmniej pozytywna opcja bo wygrywa ten kto pierwszy sprzeda ;p