Wpis z mikrobloga

@boskakaratralalala: Ludziom się płaci kupę kasy za udział w eksperymencie medycznym, a tutaj się okazuje, że jeszcze będziesz musiał płacić im za to, że jesteś królikiem. Szczepionki i nie tylko się testuje latami a nie miesiącami.
  • Odpowiedz
@boskakaratralalala: Przeczytałem w gazecie. Jak mam płacić i się szczepić to chcę mieć sprawdzony i pewny preparat. A jak Ty chcesz płacić za bycie królikiem to Twoja sprawa. Nie trzeba być lekarzem. Wystarczy myśleć. A Ty zapchałeś sobie głowę jakimiś pierdołami o żabach i na siłę próbujesz zainteresować tym innych.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@voith: czyli, innymi słowy, doktorzy, profesorowie i specjaliści w medycynie, którzy spędzili na pracy nad szczepionkami całe życie, nie mają racji, a masz ja ty, osoba bez żadnej wiedzy i żadnego doświadczenia, lecz uzbrojona jedynie w chłopski rozum xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@boskakaratralalala: tak jest różnica, moje dziecko będzie miało wszystkie obowiązkowe szczepienia. A do tej szczepionki jakoś nie jestem przekonany, więc według ciebie jestem antyszczepionkowcem
  • Odpowiedz