Aktywne Wpisy
SzejdiSlimSzejdi +597
Cała akcja z Braunem i euforią kucy, którzy odmieniają teraz słowo żyd przez wszystkie przypadki, jako pełne wytłumaczenie tego co się wczoraj w sejmie odwaliło po praz kolejny pokazuje, że jest to środowisko zwykłych przygłupów.
Po pierwsze, tu kompletnie nie chodzi o to, czy Braun zgasił żydowskie świeczki, czy lampki na choince czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że typ zachował się jak zwykły przemocowy schizofrenik, który zaatakował fizycznie innych ludzi, pogwałcił
Po pierwsze, tu kompletnie nie chodzi o to, czy Braun zgasił żydowskie świeczki, czy lampki na choince czy cokolwiek innego. Chodzi o to, że typ zachował się jak zwykły przemocowy schizofrenik, który zaatakował fizycznie innych ludzi, pogwałcił
Villeman +433
Wołam użytkowników plusujących komentarz we wpisie na mirko dotyczącym https://wykop.pl/wpis/73960635/a-mialem-lepszy-dzien-i-napisalem-do-rzecznika-pra
Generalnie komentarz użytkownika ze szklaną kulą @Coliflor w całości może służyć za opis tego wpisu xD:
Generalnie komentarz użytkownika ze szklaną kulą @Coliflor w całości może służyć za opis tego wpisu xD:
Jestem wróżbitą i znam przyszłosć. Miałem lepszy dzień i przepowiadam ją za darmo @Villeman możesz opisać ten paranormalny przypadek jak będziesz wszystkich wołał. Moja szklana kula mówi mi, że najprawdopowobniej pewnego pięknego dnia dostaniesz odpowiedź, w której Pan Rzecznik poinformuje Cię, że w sprawie odśnieżania chodnika
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link