Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DurzyHarakter30: też wole mniej dźwigać, szczególnie jak długa wycieczka, ale zawsze okazuje się, że najbardziej potrzebny obiektyw, to ten w domu:)
  • Odpowiedz
@nexpo jeśli chcesz robić makro bierzesz makro :) bo u mnie to tak 10-24 + 100-200 ale nje mam więc od biedy 50stka na przejściówce. Ja to najwięcej i tak landszafty strzelam
  • Odpowiedz
  • 0
@DurzyHarakter30: ja też landszafty, ale nieraz jak idziesz w pewnej rosie po krzakach to trafisz jakiegoś pajaka i nagle nie ma czym focic, a potem okazuje sie ze wschod #!$%@?, ale się spozniles 15 minut i dupa i trzeba byle jednak zabrać szkło do makro ╮(. ❛ ᴗ ❛.)
  • Odpowiedz
@nexpo ja, jestem zbyt leniwy na, wschody, więc tylko zachody, ale teraz będę się w górach motywował ( ͡° ͜ʖ ͡°) noo makro też ma, zastosowanie portretowe bo jak nie znajdziesz pajączka to może, w, tej Rosie będzie siedziała ładna pani z wiankiem na głowie i biała sukienka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@starsi_panowie: tylko próba, a i tak połowa jeszcze wolna na prowiant, są taśmy po zewnętrznej części, na statyw, butelkę wody bukłak czy nawet namiot podejrzewam;)
  • Odpowiedz
@nexpo: możesz napisać co to za model? Rozglądałam się niedawno za tymi lowepro. Ostatecznie kupiłam coś innej firmy i do tego który mam, statyw co prawda da się przypiąć, ale wygląda to mega niestabilnie.
  • Odpowiedz
  • 0
@starsi_panowie: to lowepro trek flipside 450, chciałem duży plecak, jest duzy, az sam sje zdziwiłem, statyw też mam duzy, jeszcze nie próbowałem go podpiac, ale wydaje mi się, że przy tym plecaku nie będzie wyglądał micarnie a i tasmy w miarę solidnie wygladaja:)
  • Odpowiedz
  • 1
@starsi_panowie: wcześniej miałem Hama katoomba 150 bodajże, dawał radę, choć nauczyłem się statyw nosić w ręce:p co nie zmienia faktu, że był bardzo fajny, tylko dużo mniejszy:)
  • Odpowiedz