Wpis z mikrobloga

#bukmacherka #expekt Jest tutaj ktoś kto próbował z tym cashbackiem? Nieważne czy wygrał czy przegrał, chodzi mi o wypłatę środków z powrotem, naczytałem się że jakieś dziwne dokumenty chcą żeby wysyłać. Bo że dowód to wiadomo, jak wszędzie, ale że jakieś faktury, zdjęcie z dowodem przy twarzy i takie dziwactwa. Wypłacał ktoś cashback?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Suszi88: Dawno temu zakladalem konto u expekta to tylko dowód chcieli. Teraz sapią o zdjecie DO przy twarzy.Żadnych rachunków nie musi być. Zależy też jakimi kwotami operujesz. Bo przy duzych kwotach np Williamhill chce potwierdzenia notarialnego;p
  • Odpowiedz
@luthion: chcę sobie skorzystać z tego cashbacku 400zł, więc tyle wpłace, jak przegram to tyle chcę wypłacić więc to w sumie nie jest duża kwota dla nich, ale naczytałem się o problemach, a już jeden buk zablokował mi ponad 3500 i nie odzyskałem ich ;)
  • Odpowiedz
@luthion: Bwin, bardzo długa historia, w skrócie grałem za duże kwoty mecze na powyżej 1,5żółtej kartki dla którejś z drużyn. Często nawet nie sprawdzałem sam czy dobrze je rozliczali i tak na koncie się uzbierało ponad 10K, część wypłaciłem, ale gdy robiłem drugą wypłatę to zablokowali mi konto i po 4tygodniach pisania,dzwonienia itd, otrzymałem odpowiedź, że zakład nr.213yu32tyu23 (który nic mi nie mówi bo nie mogłem sprawdzić nawet który to,
  • Odpowiedz