Wpis z mikrobloga

Najgorsze, że teraz mejweni jak te sępy będą rozrywać świętą wątrobę Sousy, który podarował nam ogień dobrej gry w reprezentacji
#mecz #kanalsportowy
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zlo1991: I c--j mnie to boli, pierwszy raz od czasów Nawałki obejrzałem ładny mecz z udziałem Polaków z równorzędną drużyną. Szkoda, że kadra rodziła się w trakcie turnieju, ale na Mistrzostwa Świata możemy mieć ładną ekipę.

I tak byśmy z Belgami wylecieli
  • Odpowiedz
@Tremade: no tak, za 30 lat bedziemy wspominac ze Polska ładnie i po frajersku przegrała, ale zajebiste wspomnienia. Sousa to dyzo lepszy trener od brzeczypałki ale ma żalosne wyniki i nikt nie bedzie czekał kilka lat, żeby to może kiedyś wypalilo.

Tak naprawde cieszycie sie "ładnej gry" nie z powodu cudownej ręki Sousy, ale dlateg że za brzeczypałki grała tak brzydko, ze gorzej sie nie dalo.

Gdyby Sousa przyszedl od
  • Odpowiedz
@zlo1991: czyli wymiana trenera po 8 meczach, kolejna przebudowa, brak awansu na MŚ, kolejny trener i tak w koło Macieju, świetny pomysł. A może zacznijmy wzorować się na lepszych od nas federacjach i ekipach, które nie zwalniają trenerów tylko dają im czas na budowę swojego pomysłu na reprezentacje (Włochy, Niemcy - pomimo w-------u w 2018 Loew nadal za sterami)? Czy dalej jedziemy modelem ekstraklasowym gdzie trenerzy maja datę ważności mniej
  • Odpowiedz