Aktywne Wpisy
WielkiNos +200
Jeśli taki sztuczny wygląd i zmiana z naturalnej, atrakcyjnej kobiety w instagramowy, wytatuowany klon z brwiami odrysowanymi od szablonu i napompowanymi ustami to dla współczesnych kobiet wzór do naśladowania i prawdziwe piękno to nie mam pytań. Mi się przykro na to patrzy.
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
#fagata #sztucznapani #logikarozowychpaskow
badreligion66 +366
Zastanawiam się jakie są różnice pomiędzy zakupem nowego samochodu z produkcji u brokera a zakupie w salonie? Jedyne co na tą chwilę odróżnia te dwie formy to brak możliwości skorzystania z leasingu salonowego. Są jakieś zagrożenia wynikające z zakupu u brokera?
#pytanie #samochody #motoryzacja
Zadne
Nie lepiej sportline kupić? Przecież ta skoda i tak nie będzie jechać, a będzie niepotrzebnie twarda
Tylko co z tego skoro za 160k możesz mieć hyundai i30n Performance z pełnym pakietem opcji. W skodzie te 15k opcji wyklikasz bardzo szybko
Ja po prostu nie jestem w stanie pojąć po co ludzie ładują się w octavie RS-y, którę są absolutnie najgorszymi autami swojej klasy. Szczególnie że za cenę RS-a możesz kupić (wolniejszego ofc) ale superba, który dużo fajniejszym autem. Po prostu wyrzucasz kasę w błoto.
Odpowiadając na twoje