Wpis z mikrobloga

Siemka,

od jakiegoś dłuższego czasu zauważyłem, że mięso z kurczaka ma inny zapach. Zasadniczo gorszy i trochę odrzucający. Początkowo myślałem, że może to być kwestia różnic pomiędzy jakością mięsa z różnych sklepów (zwykle kupowałem w biedronce), ale okazało się, że jest to niezależne. Czuję ten zapach, kiedy kupuję mięso z biedry, kerfa. Również gdy kupuje kebsa lub inne jedzenie na wynos, które zawiera kurczaka.
O co chodzi? Czy ktoś ma może podobnie? Z innymi mięsami tak nie mam i mi dalej smakują.
#drob #kiciochpyta #jedzenie #gotujzwykopem
  • 3
  • Odpowiedz
Mnie ostatnio od każdego mięsa odrzuca i nie mam pojęcia dlaczego. Kiedyś cały tydzień mogłem jeść mięso a teraz wybieram cokolwiek innego
  • Odpowiedz